SMS poruke za Novu Godinu – Srećna Nova 2014-a

0
9402

Najlepša poruka je ona koje dođe iz srca iz ljubavi i prijateljstva, evo nekih prelipih poruka koje možete poslati svojim najmilijim.

SMS poruke za Novu Godinu

Bilo je previše trenutaka u 2013. godini kada sam te živcirala, naljutila i smetala ti… samo da te obavestim da to planiram činiti i u 2014. Sretna Nova!

Gledam kalendar prolaze dani, a meni se čini da je isto ko lani. Nije isto godina je nova pa neka ti donese bezbroj najlepših snova.

Kad se ponoćne svetiljke ugase i oglasi se godina Nova, s tobom biti neću, ali ću biti među onima koji ti žele ljubav, zdravlje i sreću!

KAD ponoć odsvira ura svaka i hiljade čestitki poleti iz mraka jedna velika želja plovi, neka vam se ispune svi snovi…

Kada dvanaest zvona odjeknu u noć, a strelice se dve uliju u jednu, kada se godine dve u jednu spoje   sreću, radost i ljubav želje su ti moje!

Verovatno će i ponoć proći kad će vam naša čestitka doći na njoj ce pisati slova, SREĆNA VAM GODINA NOVA…

Prosule se širom sveta sjajne boje vatrometa u spektru tih najlepsih boja želje su moje ispisale slova  SREĆNA TI I RADOSNA GODINA NOVA !

nova-godina-2014

-U ovim satima kad 2014-ta stoji pred vratima i svi zadnje minute broje, sa tobom su misli moje! Puno zdravlja, ljubavi i mira, od SVEG SRCA, Srećna Nova!

-Kada Nova 2014 u tvoj dom stupi neka vrata svakoj nevolji zalupi, neka radost tebi i tvojoj porodici zablista i kroz život nek vas prati samo sreća čista.

Lepota… Radost… Snovi… Istina… Mašta… Ljubav… Vera… Poverenje… Drugarstvo… Prijateljstvo… Neka ti ovo bude početak godine nove!

Pogledajte SMS poruke za novu 2012. godinu i SMS poruke za novu 2013. godinuSMS poruke za novu 2016. godinu

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime