Novogodišnje čestitke za 2023 godinu (slike i tekst)

3
96678

Nova godina nam ide u susret, a vi ste sigurno u potrazi za lepom novogodišnjom čestitkom kojom ćete obradovati svoju porodicu, prijatelje, rođake, odnosno, svoje najdraže. Svaki nov početak zaslužuje da bude lep i poseban, a mi vam ovim putem predlažemo neke od poruka kojom ćete poželeti srećnu Novu godinu svojim dragim ljudima. Pred vama su novogodišnje čestitke za 2023. godinu i to novogodišnje tekst čestitke i novogodišnje čestitke u slici,  pa izaberite šta vam je srcu draže.

Novogodišnje tekst čestitke za 2023. godinu

Stiže na Nova dvehiljade dvadeset druga, neka ti bude ko ni jedna druga, prepuna sreće porodičnog mira, neka se peva, nek muzika svira, u radosti i sreći provodi dane to su ti želje sa moje strane. Srećna i berićetna Nova 2023.

Želim ti da uvek ideš uzdiguta čela, rumenih obraza i vitkog tela, da pucaš samo od zdravlja, da plačeš samo od sreće, da živiš život iz svojih snova naka ti moje skromne želje ispuni  godina Nova! Srećana 2023.

Kažu da nije bogat onaj ko mnogo ima neko onaj kome malo treba, želim ti da imaš taman toliko, da budeš srećan da na svetu nema srećniji niko!

Srećna ti Nova 2023 godina, stara polako odlazi u zaborav, zaslužila je. Neka ti Nova godina donese puno lepih uspomena, onih koje se nikada ne zaboravljaju.

Sve ono što je bilo bolno i loše, neka ostane u godini staroj. Puno ljubavi, smeha i sreće želim ti u godini novoj. Za blistavi i uspešni početak, srećna Nova 2023. godina!

Želim da ti Nova godina donese puno uspeha, ljubavi i love, da uživaš u svim trenucima i da ostvariš svoje snove. Da smeha bude svaki dan i da uvek budeš radostan. Srećna Nova 2023. godina!

Neka ti ova godina bude mnogo lepša od prethodne, neka uz drage ljude zaboraviš na sve probleme. Kreni u nove pobede i očekuj najbolje jer onom ko veruje, sve se ostvaruje. Srećna Nova 2023. godina!

Noćas sve najlepše poželeću za tebe, ostvarenje  snova, ali baš svih i zato ti puno smeha i ljubavi, šaljem kroz ovaj maleni stih. Srećna Nova godina!

Za novi početak…

Večeras je savršeno veče za neke nove početke. Za godinu punu avantura, dobrog raspoloženja i svakodnevnog uživanja u sitnicama. Ljubi te i voli tvoja drugarica. Srećna Nova 2023. godina!

Želim ti posao iz snova, dobra kola, da uživaš u svakom trenutku, da uz pesmu i drage ljude zaboraviš na svaku muku. Da lepo provedeš ovo veče, da voliš i da te vole, da ostvariš sve želje i snove. Srećna Nova 2023. godina!

Kako prolaze godine, želim ti da budeš što uspešnija i da ti svaka donese nešto posebno na tom putu do uspeha. Ne odustaj od svojih snova, srećna ti Nova, drugarice moja!

Sve dok živim, dok vazduh dišem,
dok mogu da govorim ili da pišem,
slaću ti najlepše želje svoje
slaću ti ljubav najdraže moje.
Volim te ljubavi, srećna ti Nova godina!

Sećna nova 2022!

Novogodišnje čarolije neka potraju što duže…

Novogodišnje čarolije neka potraju što duže, ispunjenje želja svih ovi dani neka ti pruže. Ružne stvari izbriši, okreni drugi list i novu priču ispiši. Neka ti svaki dan ove godine bude sjajan i čaroban. Srećna Nova godina!

Sve što večeras zamisliš, želim ti da ostvariš. A koliko zvezda na nebu sja, toliko ti šaljem poljubaca šaljem ja. Cmok, Cmok… Srećna Nova 2023. godina!

Nova godina je na pragu, jedan razlog više da zamislim najlepše želje kad pomislim na osobu dragu. Želim da optimizom i srećom zračiš, želim ti sve najbolje jer mi puno značiš. Srećna Nova 2023. godina!

U ovoj godini završi sve ono što u prošloj nisi, želim ti napredak na svakom polju i mi važan ti si. Da za sve izazove imaš volje, da ti u ovoj godini sve krene na bolje i da uvek nasmejan i blag, zaslužuješ sve najbolje jer si zaista drag. Srećna Nova godina!

Neka iskra radosti novogodišnje noći tinja u tebi čitave godine, poželi nekome dobro svakog dana, dobre želje su verne uvek ti se vrate.

Uradi nešto ludo, nešto nesvakidašnje…

Ove godine poželeću ti da uradiš nešto ludo i nesvakidašnje za sebe. Nešto što ćeš pamtiti i prepričavati drugima. Srećna Nova godina!

Pevaj, raduj se, trči, skači, smej se, voli, luduj, putuj, uživaj u malim stvarima i ne zaboravi da i ti nekoga učiniš srećnim u ovoj godini. Potrudi se da provedeš svaki dan na najbolji način i da svaki od njih pamtiš po nečemu lepom. Srećna Nova 2023. godina!

Kada ponoć otkuca noćas,
seti se da neko misli na tebe
baš u taj čas.
Uvek uz tebe,
iako kilometrima daleko,
voli te i ljubi tvoj, neko.
Srećna Nova 2023. godina!

Puno ljubavi stalo je u ovaj stih,
puno sreće i zdravlja od nas svih.
Voli te tvoja porodica.
Srećna Nova 2023. godina!

Srela sam Deda Mraza, dadoh mu adresu tvoju, a on obeća čvrsto – ispuniće najveću želju moju. Na poklon će mi tebe doneti, a ti znaš da te niko nikada neće kao ja zauvek voleti. SREĆNA TI NOVA GODINA!

Dok pahulje lepršaju i sneg svuda veje, želim da te zauvek moja ljubav greje. SREĆNA NOVA GODINA!

Stara godina tromo se vuče, zaboravi sve ružno od juče. Nek ti od nove sve od ruke krene, samo te molim tačno u ponoć, bar na trenutak seti se mene. SREĆNA TI OVA GODINA NOVA!

Sve moje želje ne mogu u redove ove stati, zato ću samo reći – neka te u Novoj godini iskrena ljubav prati.

Dočekajmo Novu godinu u zdravlju i veselju i tačno u ponoć poželimo želju. Da nam se ostvari želja svaka i to s lakoćom u par koraka. ŽIVELI!

Evo prođe i ova godina i nek sa sobom odnese sve ružne stvari, radujmo se novom početku i da nam 2023. sreću podari.

Novogodišnje čestitke za 2023. godinu za porodicu i decu

Naka vam se ostvare najlepši snovi – svi, i oni stari i neki novi; da Vam se ispuni svaka želja da dom vam blista od veselja. Po domu vazdan žagor i graja dečijeg osmeha i zagrljaja. Srećna Nova godina čitavoj porodici!

Srećno ti ovo novogodišnje veče, kraj sebe skupi ono najpreče, poljubi, zagrli, osmeh ne štedi, porodica jedino istinski vredi. Neka ti kućom zagraji sreća i  nek se vremenom samo uveća. Srećna Nova godina.

Srećna ti srećna godina Ova i svaka druga što dođe Nova. Da ti dani prolaze u sreći da narasteš od planine veći. Da si dobar, pametan i pažljiv, kad ustreba hitar i snalažljiv, da poslušaš roditelje svoje, neka broje sve uspehe tvoje i u školi a i u životu, da dočekaš i godinu stotu.

Novogodišnje poruke za 2023. godinu u slici

Za sve one koji vole da nekom lepom slikom pošalju novogodišnju poruku nekoj sebi dragoj osobi pripremili smo čestitke u slici.

Ti zaslužuješ najveću sreću, i sve što od srca želiš, a ako se moje želje važe uvek ćeš da se veseliš. Srećna Nova godina!

Pahulje bele hrle kroz tihu noć snežnu, putuju do tvoga doma i nose poruku nežnu. Nošene vetrom lakim sleteće na lice tvoje, tu će ti šaptati redom najlepše želje moje! Srećna Nova 2022. godina!

novogodisnje cestitke 2021

Šaljem ti srećnog Sneška, jer želim da ti se sreća smeška! Srećna Nova godina!

novogodisnja snesko cestitka

Pogledajte i izbor najboljih čestitki koje smo objavljivali u periodu od 2008 do 2018. godine.

Ovo je jedna od njih:

Ova je poruka možda mala, krenula danas, a nije stala. U sebi nosi želje snažne, za ljude, dobre, zaista važne. Ona nije kao sve druge, ona te štiti, čuva od tuge. Ponosan budi, veruj u sebe, jer znaš da neko misli na tebe. Poruka ova neka kruži, za zdravlje dobro i život duži!  Srećna Nova godina!

Novogodišnja euforija ne može proći bez novogodišnje jelke, pripremite se na vreme i nabavite jednu. Novogodišnja jelka sa ukrasima za potpunu radost vaših mališana.

loading...

3 KOMENTARA

  1. Super su porukice ali ja volim originalne i uvek pokušam da nešto sam sastavim. Bitno je samo da je od srca.

    Srećana Nova 2023. godina svima koji pročitaju 🙂

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime