Čestitke za Novu godinu – 50 ideja za pisanje novogodišnjih čestitki

0
18122

Za sve one koji su shvatili da nemaju dovoljno vremena da osmisle i napišu čestitke za novu godinu ili im pisanje nikada nije išlo od ruke – imamo rešenje! Poklanjamo vam čak 50 ideja sa konkretnim tekstovima za novogodišnje čestitke. Podelili smo ih na one za porodicu i prijatelje, za partnere, klijente, poslovne partnere. Ima i univerzalnih – onih koje mogu biti namenjene svima. Svaka čestitka nosi nešto posebno, a vi možete dodati i svoje reči, konkretnu želju koju upućujete dragoj osobi. Čestitke u iz priručnika sa sajta slovci.rs. Ukoliko vam se dopadnu, možete nam se javiti da besplatno preuzmete svih 100 tekstova za čestitke. Značiće vam i za naredne godine, kada ćete ponovo slati lepe želje i proslavljati sa dragim ljudima. 

Čestitke za Novu godinu za porodicu i prijatelje

Zaista cenim naše prijateljstvo i sve što činiš za mene. Nadam se da ćemo nastaviti da stvaramo lepe uspomene i da ćemo godinu koja je pred nama ispuniti nezaboravnim trenucima. 

Još jedna godina je prošla. Zahvalna sam što te imam pored sebe i što je prošla baš sa tobom. Srećna Nova godina! 

Na kraju svake godine donosimo nove odluke. Neka jedna od najvažnijih sada bude da provodimo više vremena sa dragim prijateljima koji nam veruju i iskreno nas vole. Želim vam srećne i ljubavlju ispunjene praznike! 

Jedva čekam da počne 2022. godina, jer znam da donosi nezaboravna druženja sa tobom! 

Sa osmehom nazdravljam i slavim! Srećan sam što imam prijatelja poput tebe, jer tvoji jednostavni gestovi čine da se osećam posebno i važno. Srećna još jedna prijateljska godina! 

Hvala ti što me podržavaš i pratiš u svim životnim situacijama – od virtuelnih do realnih. Želim ti zdravlje, sreću i radost u godini koja počinje. 

Kažu da u godini koja odlazi ostaviš sve staro i prihvatiš novo koje dolazi. Ali ja želim da provodim više vremena sa starim prijateljima, jer sa njima je svaki zajednički trenutak nov i nezaboravan. Mnogo radosti neka vam donese godina nova! 

Divno je što svaka Nova godina pruža priliku da kupimo poklone najdražim ljudima i da ih podsetimo koliko nam znače i koliko ih volimo. Srećne praznike želim svim dragim ljudima! 

Godine dolaze i prolaze, a moja ljubav prema porodici postaje sve veća. Želim vam još jednu srećnu i zdravu godinu koja je samo karika u lancu naše ljubavi. Srećna Nova godina! 

Novogodišnja noć je uvodno poglavlje knjige koja je puna sreće i uspeha. Čak i kada naiđete na prepreke, fokusirajte se na pozitivne priče. 

Evo prilike da okreneš novi list i promeniš sve što ti se ne dopada! Pripremi se za uspešno putovanje kroz godinu koja je počela! 

čestitke za novu godinu

Ljubavne čestitke za Novu godinu

Možda neću biti u mogućnosti da ti u novoj godini rešim sve probleme i izazove, ali obećavam da ću biti uz tebe i da ću ti pomoći u svakoj situaciji. Srećna Nova godina!

Jedino što želim da uradim kada sat otkuca ponoć je da te poljubim najjače što mogu, tako da univerzum dobije jasnu poruku o tome šta želim da radim sledeće godine. 

Godine prolaze i dolaze, ali moja ljubav prema tebi je uvek tu i neće prestati da raste sve dok nas ima. Srećna Nova godina! 

Kada pomislim na tebe, srce mi je puno radosti i ljubavi. Svake godine te volim sve više. I ova godina neće biti izuzetak. Srećna ti Nova godina! 

Tvoja ljubav je svetlost koja će i sledeće godine obasjavati moje dane. Srećna još jedna godina ljubavi! 

Trenuci sa tobom su nešto najbolje što mi se dešavalo u prethodnoj godini i radujem se što ćemo biti zajedno i u godini koja je pred nama. 

Želim da uvek budemo tu jedno za drugo, bez obzira na sva dešavanja u novoj godini. Hvala ti na razumevanju i ljubavi koju mi pružaš Srećna Nova godina! 

Da li znaš da se svaka moja radost udvostručuje sa tobom? Želim da u novoj godini provedemo još mnogo srećnih i lepih trenutaka! Srećni praznici i sve što nakon njih dolazi! 

Želim da u novoj godini zajedno postajemo bolji, tolerantniji i srećniji zbog malih, ali važnih životnih događaja i promena. 

Za kolege i poslovne partnere

Sa timom kao što je naš, znam da će godina koja dolazi biti najuspešnija do sada! 

Nestripljivo očekujem da vidimo kako će naš tim napredovati u novoj godini, zahvaljujući podršci, razumevanju i visokoj profesionalnosti! Srećna Nova godina! 

Srećna Nova godina! Nazdravimo dosadašnjim dostignućima i budućim uspesima! 

Želim da vas svaki dan godine koja dolazi inspiriše da rastete i budete bolji! Srećna Nova godina! 

Želimo vam da mudrost i pametne odluke budu ključ vašeg uspeha u Novoj godini. Srećni praznici!

Teško je zamisliti gde bi naš posao bio bez vaše podrške i pomoći. Želimo da vam predstojeća godina bude ispunjena dobrim i uspešnim poslovnim prilikama! 

Vaša posvećenost i izuzetnost pomogla je našem poslovanju da raste i napreduje. Zbog toga se radujemo Novoj godini i nastavku saradnje sa vama. Srećni praznici! 

Srećni smo, jer imamo lojalne poslovne partnere koji nam pružaju podršku i pomoć. Hvala vam što ste bili sa nama tokom prethodne godine i želimo da predstojeća bude uspešnija na svim planovima. 

Dok čekamo da zakoračimo u novu godinu, radujemo se što ćemo i dalje sarađivati sa vama! Neka predstojeća godina svima donese najveće poslovne uspehe! 

Želimo vam da vaš posao u sledećoj godini svakim danom bude sve jači, uspešniji i veći! 

Tokom prazničnih dana, razmišljamo o onima koji su bili sa nama tokom cele godine i pomogli nam da učvrstimo poslovanje. Hvala vam na podršci! Neka predstojeća godina bude ispunjena srećom zbog novih uspeha! 

Svet uskoro postaje stariji za još jednu godinu, ali ja želim da tvoje srce ostane mlado i radosno zauvek! Uživaj u prazničnim danima i provedi ih u smehu i veselju! 

Nadam se da će godina koja dolazi biti puna radosti, zabave i uživanja! Od srca ti želim najbolju godinu života! Srećni praznici! 

Završava se još jedna predivna godina. Ali ne brini, počinje nova i radosnija, ona koja će ispuniti tvoj život srećom i uspehom! Srećni praznici! 

Najvažnija novogodišnja odluka je: više rada i još više zabave! Pretpostavljam da će ovo rešenje pozitivno delovati na vašu produktivnost i kolegijalnost. Želim vam zdravu, uspešnu i srećno Novu godinu! 

Univerzalne čestitke za Novu godinu

Proslavi već sada ono što želiš da vidiš u svojoj novoj godini! 

Pronađi dobrotu u sebi i videćeš smisao u svakom danu godine koja upravo počinje! Srećna Nova godina! 

Ove godine veruj pre svega sebi. Uspeh na svim poljima će sigurno doći. Srećna Nova godina! 

Neka Nova godina u tvoj život donese sve dobre stvari koje iskreno zaslužuješ. 

Ponekad ljudi zaborave koliko životnih promena se desi tokom 365 dana. Ovo je pravi trenutak da ih se prisetimo i da jedni drugima poželimo mnogo zdravlja, ljubavi i radosti u sledećih 365 dana! Srećna Nova godina! 

Nova godina donosi nove mogućnosti. Iskoristi dobre prilike koje ti se pružaju i stvori najbolju godinu svog života! 

Želim ti srećnu i magičnu Novu godinu! Neka donese mnogo radosti, sreće i ljubavi! 

Sreća se osmehuje onome ko je čeka! Najbolja godina tvog života počinje uskoro! Spremno je dočekaj i sa voljenima uživaj! 

Želim ti da sve što u novoj godini tražiš, prvo pronađeš u sebi. Neka ovo bude još jedna zdrava, srećna i radosna godina tvig života! 

Nova godina označava novi početak, nova poznanstva, nove avanture i nove trenutke za stvaranje uspomena. Raduj se novim prilikama i dočekaj ih u najboljem raspoloženju! Srećna Nova godina! 

Optimisti će noćas biti budni, jer žele da dočekaju Novu godinu. Pesimisti će takođe ostati budni kako bi se uverili da je stara godina otišla. Srećna Nova godina svima!

Šta će ti Nova godina doneti u velikoj meri zavisi od onoga šta ti donosiš njoj. Neka ova bude srećna zdrava i puna ljubavi! 

Srećna Nova godina! Neka ti dani i dalje budu ispunjeni dobrim zdravljem, sjajnim društvom i zadovoljstvom koje stvara prava mala životna čuda! 

Želim ti da narednih 12 meseci budu ispunjeni nezaboravnim doživljajima, ličnim uspesima i istinskom srećom sa porodicom i dragim ljudima. Srećna Nova godina! 

Ne zaboravi da u sebi uvek imaš dovoljno snage, strpljenja i strasti da ostvariš svoje snove. Neka ova godina donese samo dobre promene i mnogo sreće! 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime