Najlepše novogodišnje čestitke (odabrane poruke od 2008 do 2018)

0
78816

Već ravno 10 godina unazad za vas pripremamo najlepše novogodišnje čestitke. Ovog puta smo rešili da u jednom članku izdvojimo samo one najlepše poruke za Novu godinu…

Već ravno 10 godina unazad za vas pripremamo najlepše novogodišnje čestitke. Ovog puta smo rešili da u jednom članku izdvojimo samo one najlepše poruke za Novu godinu, kako bismo vam olakšali pretragu.

SMS poruka možda nije prvi izbor ako želite da pokažete da vam je stalo do nekoga, ali je sigurno trenutno najpopularniji način.

Najlepše novogodišnje čestitke (2018)

Dragi moji da ne lažem, moram nešto da vam kažem, a pošto je vrlo važno, iskreno je, nije lažno. U godini tek što kreće želim vama puno sreće, i uspešna od početka da sve puca od napretka. Srećna i uspešna Nova 2018. godina!

Ova je poruka možda mala, krenula danas, a nije stala. U sebi nosi želje snažne, za ljude, dobre, zaista važne. Ona nije kao sve druge, ona te štiti, čuva od tuge. Ponosan budi, veruj u sebe, jer znaš da neko misli na tebe. Poruka ova neka kruži, za zdravlje dobro i život duži!  Srećna Nova godina!

Šta da ti poželim, a što već nije neko, u ovoj noći kada si daleko, šta da ti poručim osim dobre sreće  večeras kad nova godina kreće. Srećna Nova godina!

srecna nova 2018

Najlepše novogodišnje čestitke (2017)

Jedna mi se želja na srcu rodi, malena, sićušna, misao samo, da ove godine nove, konačno ostvariš sve svoje snove, poželeh još od Deda Mraza da put ti bude utabana staza. Srećna Nova 2017!!!

I noćas kreće ponovo sve, u krugu celi život stane, kao i uvek želim ti sreću, želim ti lepše, bolje dane. Ništa sreću da ti ne kvari, a sve što želiš da se ostvari. Srećna Nova godina!

Čarobna je ova novogodišnja noć, kroz vazduh treperi čudesna moć, i zato dok traje čarolija ova, želim ti ostvarenje svih tvojih snova. SREĆNA  NOVA!

Najlepše novogodišnje čestitke (2016)

Ja nisam ptica, ne znam da letim, a sve što mogu je, da te se setim! Nisam ni dobra vila i nemam njene moći, da ti ispunim želje u ovoj noći,  ni Deda Mraz koji poklone deli, ali sam neko  ko ti sve najlepše zeli!

Neka sve što ti tugu stvara, odnese ova godina stara, a ova nova neka ti  donese, puno sreće i zdravlja a tugu odnese. SREĆNA  NOVA!

Nova je godina vreme za slavlјe, od srca ti želim prvo zdravlјe, želim da lјubav uvek te budi a za ostalo se sam potrudi. Srećna Nova godina!

Najlepše novogodišnje čestitke (2014)

Dok čekam da kucne novogodišnji čas ja i dalje mislim na nas, i ako kraj mene nisi sada, moje se srce još uvek nada, da će ti moja nejmanja želja doneti život prepun veselja. SREĆNA  NOVA!

Ja nisam ptica i ne znam da letim, a sve što mogu je …da te se setim! Nisam ni dobra vila i nemam njene moći…da ti ispunim želje u Novogodišnjoj noći. Nisam ni Deda Mraz koji poklone deli…ali sam neko …ko ti sve najlepše zeli! Srećna Nova godina!

Kad se ponoćne svetiljke ugase i oglasi se godina Nova, s tobom biti neću, ali ću biti među onima koji ti žele ljubav, zdravlje i sreću!

novogodisnji vatromet

Najlepše novogodišnje čestitke (2013)

Neka ti život samo lepe stvari donese, duša večno ostane nežna i mlada, sve što poželiš neka bude tvoje, a suze da pustiš samo od sreće. Srećna ti Nova godina!

Želim ti da te u Novoj godini dan za danom lovi i proganja Sreća, Zdravlje nek te neumorno prati svuda, za vrat neka ti sedne Bogatstvo, a da ti nikada neda mira Ljubav i Dobrota! SREĆNA  NOVA!

Svaka minuta srećna ti bila, svaka ti se želja ispunila, gde god kreneš nek te sreća prati lepše želje ne mogu ti dati. Srećna ti Nova godina!

Najlepše novogodišnje čestitke (2012)

Uđimo u Novu godinu s najboljim odlukama, da ćemo s dobrim nastaviti, loše ispraviti, prljavo očistiti i sve ružno u životu ukloniti. Srećna ti Nova godina!

Neka ti Nova Godina obasja dušu,
ispuni je najdivnijim osećanjima
i neka ti Bog podari sve sto NEMAŠ,
a ŽELIŠ, i sačuva sve što IMAŠ i VOLIŠ!

Godina stara živi od uspomena , a Nova od isčekivanja…
Neka Vam zdravlje postane trajnost , a snovi stvarnost …
Neka Vas ljubav u srcu greje i neka se ispune sve želje…

Najlepše novogodišnje čestitke (2011)

Nek ti život bude ko’ najsjajnija zvezda u kome za tugu nema nikada mesta, neka java bude ostvarenje snova uz najlepše želje Srećna ti Godina nova.

Pogledaj kalendar prolaze dani, a meni se čini da je isto ko lani. Nije isto godina je nova, pa neka ti donese bezbroj bezbrižnih snova.

Ti nisi tu, a sama ne mogu,
ipak znaj ma gde god bio
mome srcu ostaješ drag i mio.
Poljubac i sve najlepše želje
šaljem ti preko ovih slova,
puni te volim i…Srećna ti Godina Nova!

Najlepše novogodišnje čestitke (2010)

Od srca, onako bez lažnog sjaja, želim ti
ljubav – koje danas malo ima,
sreću – koja je nekako uvek daleko kad nam treba,
nadu – koju često gubimo,
zdravlje – koje kad imamo ne čuvamo,
prijateljsto – koje je danas baš retko,
uspeh – koji nam život ne garantuje,
jednostavno želim ti sve najbolje.

Sve sto je dobro sto se srećom zove nek te prati godine ove, a sve sto je loše i nemir stvara nek odnese godina stara. Srećna ti Godina Nova!

Dok čestitku čitaš ovu i godinu čekaš novu, iz mog srca primi želju dočekaj je u veselju. Nek vam je život pun sreće i snova i nek vam je Srećna Godina nova!

Najlepše novogodišnje čestitke (2009)

Nek ti se dani u tvom životu
što lepše i što srećnije troše
neka te pogodi sve što je lepo,
a promaši sve što je loše
Srećna Nova godina!

Želim vam iz dobrog najbolje, iz lepog najlepše, puno zdravlja, uspeha i ljubavi. Neka vam svaki dan počne osmehom, traje srećom i završi lepim snovima… Srećna Godina nova!

Najlepše novogodišnje čestitke (2008)

Ako budeš videla čoveka u crvenom kako te trpa u vreću nemoj se uplašiti to samo Deda Mraz ispunjava moju Novogodišnju želju! Srećna Nova godina!

Puno radosti, osmeha i veselja
i nek ti se ostvari svaka želja,
da ti osmeh nikad ne napusti lice
to nisu sve želje tvoje drugarice.
Koliko je želja na ovoj listi ne bi stalo,
zato samo Srećna Nova, srce moje malo.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime