Novogodišnje čestitke (sms poruke) za 2017. godinu

0
31882

Tiho, gotovo neprimetno, primakla se Nova godina, 2017-ta. Vreme je za čestitke, poljupce i najlepše želje.

Nije ni važno na koji način ćete nekome pokazati svoju naklonost i poštovanje, važno je da ono što poželite bude Iskreno i od srca. Nova godina je nekada bila drugačija, nekada smo čestitke kupovali, smišljali i olovkom ispisivali svoje najlepše novogodišnje želje.

Sada u vreme modernih tehnologija toliko je načina da bez muke obradujete voljenu osobu, pa makar ona bila i na drugom kraju sveta. Toliko je puno načina da nekad prosto niste sigurni šta je ono pravo. Ali ne brinite ma koji način da izaberete nećete pogrešiti, namera  je ono što se računa.

Kao i svake godine i ove 2017. smo vam pripremili prelepe sms čestitke za novu godinu.

Novogodišnje čestitke (poruke) za 2017. godinu

Jedna mi se želja na srcu rodi, malena, sićušna, misao samo, da ove godine nove, konačno ostvariš sve svoje snove, poželeh još od Deda Mraza da put ti bude utabana staza. Srećna Nova 2017!!!

Dok na nebu trepere zvezdice male, njihova svetlost želje mi snaži, od srca ti želim sve najbolje a samo se iskrena želja važi. SREĆNA NOVA!

I noćas kreće ponovo sve, u krugu celi život stane, kao i uvek želim ti sreću, želim ti lepše, bolje dane. Ništa sreću da ti ne kvari, a sve što želiš da se ostvari. Srećna Nova godina!

Noćas ću ti sve reći, ništa ti prećutati neću, želim ti ljubav, radost  i mudrost, želim ti  zdravlje i beskrajnu sreću. Život da živiš kao iz snova, srećna ti ova godina nova!

cestitka 2017 1

Pozdravi noćas  godinu što stiže, da bude bolja nego ova stara, nek ti donese sreću i zdravlje i neke nove šanse stvara. SREĆNA NOVA  2017. GODINA!

U novoj godini želim ti sreću,ona je dovoljna za mogo toga, želim ti radost od svega veću a zdravlje za tebe i bližnjeg tvoga. Sve najbolje od srca!

cestitka 2017 3

Nova godina je poput praznog lista, na kome se ispisuju osećanja čista, ljubav, zdravlje, sreću i veselje  to su ti moga srca želje. Srećna i berićetna Nova 2017. godina!

Od danas samo misli na bolje, život je kratak pronađi volje, 
ne boj se živi, ljubi i voli, provedi život bez tuge i boli. 
Od sveg srca ti želim sve najbolje u Novoj 2017. godini!

cestitka 2017 4

Ove za nama bile su teške, u ovoj novoj godini i to bez greške, mnogo se tvojih ostvarilo snova, šta drugo da poželim, Srećna ti Nova!

Nova je godina šansa nova, da kreneš putem svojih snova, da nižeš uspehe, ostvariš želje, da imaš prave prijatelje. SREĆNA NOVA  GODINA!

cestitka 2017 5

Kada se noćna svetla ugase, i kada se ponoćna zvona oglase… sa tobom biti neću, ali ću biti medju onima koji ti žele zdravlje i sreću. Srećna Nova 2017. godina

Čarobna je ova novogodišnja noć, kroz vazduh treperi čudesna moć, i zato dok traje čarolija ova, želim ti ostvarenje svih tvojih snova. SREĆNA  NOVA!

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime