Novogodišnje čestitke (sms poruke) za 2018. godinu

0
6431

Polako nam se približavaju praznični dani. Posebno se Novoj godini svi raduju jer je ona simbol novog početka i simbol darivanja. Po običaju prijateljima, porodici, kolegama, komšijama, i svima do kojih nam je stalo poželećemo puno lepih trenutaka, zdravlja i sreće. Kao i za svaku i za ovu 2018. godinu mi vam nudimo neke lepe  sms predloge za česitanje ovog praznika.

SMS poruka možda nije prvi izbor ako želite da pokažete da vam je stalo do nekoga, ali je sigurno trenutno najpopularniji način.

Novogodišnje čestitke za 2018. godinu

Srećnu novu godinu od srca ti želim, ljubav, sreću i uspeh, svojim bićem celim. Nek ti bude radosna i nek bude sjajna, i nak ti se ostvari svaka želja tajna. Srećna Nova godina!

Dragi moji da ne lažem, moram nešto da vam kažem, a pošto je vrlo važno, iskreno je, nije lažno. U godini tek što kreće želim vama puno sreće, i uspešna od početka da sve puca od napretka. Srećna i uspešna Nova 2018. godina!

Nek vam Nova godina donese pune vreće prave sreće. I mudrosti pune vreće, nek vam mudrost kućom šeće. I ljubavi pune vreće, nek vas voli i ko neće. Srećna Nova godina!

Sa blještavim sjajem novogodisnje noći
moja će ti želja  baš u ponoć doći,
I sa poslednjim otkucajem sata
doneti sreću na tvoja vrata.

Stare i nove spajaju se želje, želim ti ljubav od svih jaču, želim ti sreću od svega veću. Zvezda sreće zauvek neka nad tobom sja, sve najbolje od srca želim ti ja.

srecna nova godina 2018

Od danas počni da misliš na bolje, za sve da imaš snage i volje, u duši neka ti mir vlada, želim to iskreno, odmah i sada. Srećna Nova godina!

I kad se noć lagano spusti, i zvezdano nebo prevuku oblaci gusti, pogledaj u visine dok sneg veje, to ti ja šaljem svoje najlepše želje. Srećna Nova godina!

Šta da ti poželim, a što već nije neko, u ovoj noći kada si daleko, šta da ti poručim osim dobre sreće  večeras kad nova godina kreće. Srećna Nova godina!

Polako se bliži trenutak slavlja, od srca vam želim dobrog zdravlja, želim da sreća u vašem domu cveta, i da vam ništa u životu ne smeta. Srećna Nova 2018. godina!

Zvezdice male trepere u noći i osluškuju želje sa svih strana, neka odaberu one najbolje i najlepše i usmere ih ka tebi, jer ja ti drugo ništa poželeo ne bi. Srećna Nova godina!

Ova je poruka možda mala, krenula danas, a nije stala. U sebi nosi želje snažne, za ljude, dobre, zaista važne. Ona nije kao sve druge, ona te štiti, čuva od tuge. Ponosan budi, veruj u sebe, jer znaš da neko misli na tebe. Poruka ova neka kruži, za zdravlje dobro i život duži!  Srećna Nova godina!

nova godina 2018

Najlepše ranije objavljene SMS poruke za novu godinu

Jedna mi se želja na srcu rodi, sićušna, malena, misao samo, da ove godine nove, ostvariš sve svoje snove, poželeh još od Deda Mraza da put ti bude utabana staza. Srećna ti Nova godina!!!

Nova godina je poput praznog lista, na kome se ispisuju osećanja čista, ljubav, zdravlje, sreću i veselje  to su ti moga srca želje. Srećna Nova godina!

Nova je godina šansa nova, da kreneš putem svojih snova, da nižeš uspehe, ostvariš želje, da imaš prave prijatelje. SREĆNA NOVA  GODINA!

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime