Novogodišnje poruke 2012

0
8788

-Nek sve što te loše prati, odnese godina stara, a nova donese puno sreće zdravlja i para. Kao pahulja nek se istopi sve što ti ostvarenje snova sprečava, godina nova, nek ti ispuni sve ono što nije stara.

-Kada Nova 2012 u tvoj dom stupi neka vrata svakoj nevolji zalupi, neka radost tebi i tvojoj porodici zablista i kroz život nek vas prati samo sreća čista.

-Želim ti da te u Novoj godini dan za danom lovi i proganja Sreća, Zdravlje nek te neumorno prati svuda, za vrat nek ti sedne Bogatstvo, a da ti nikad neda mira Ljubav i Dobrota!

-Prva je moja želja da vam život bude pun veselja, druga malo veća da vas uvek prati sreća a treća želja srca mog da vas uvek čuva Bog.

-U tihoj zvezdanoj noći putuje poruka ova da vam umesto mene kaže Srećna vam Godina Nova! Sve ono što se srećom zove želim Vam u toku godine ove.

-U krizi moramo štedeti na svemu, pa i na računu za telefon. Koristim ovaj sms da ti pozelim srećan Bozić,rodjendan, slavu i Uskrs.U slučaju da se razboliš želim ti brzo ozdravljenje, lep provod za 1. Maj ,da se odmoriš i pocrniš na letnjem odmoru. I u slučaju da se kriza oduži….želim ti srećnu Novu 2013.

-Možda je glupo slaviti vreme što prolaži, ali je lepo radovati se novom što dolazi, i zato ti želim u godini Novoj, sve bolje i lepše nego u ovoj, zdravlja, i radosti, pesme i smeha, pomalo ludosti i oprostivog greha, mudrost za slogu, znanje za lovu i lako ćeš preživeti godinu Novu.

2012-happy-new-year

-Svaka minuta srećna ti bila, svaka ti se želja ispunila, gde god kreneš nek te sreća prati lepše želje ne mogu ti dati.

-Uđimo u Novu godinu s najboljim odlukama, da ćemo s dobrim nastaviti, loše ispraviti, prljavo očistiti i sve ružno u životu ukloniti.

-Neka ti Nova Godina obasja dusu, 
ispuni je najdivnijim osecanjima
i neka ti Bog podari sve sto NEMAS,
a ZELIS, i sacuva sve sto IMAS i VOLIS!

-U ovim sitnim satima kad 2012 stoji pred vratima
i svi zadnje minute broje, sa tobom su misli moje!
Puno srece, ljubavi i mira, od SVEG SRCA, sretna Nova!

Godina stara živi od uspomena, a Nova od isčekivanja…
Neka Vam zdravlje postane trajnost, a snovi stvarnost …
Neka Vas ljubav u srcu greje i neka se ispune sve želje…

Pogledajte SMS poruke za novu 2013. godinuSMS poruke za novu 2014. godinuSMS poruke za novu 2016. godinu

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime