SMS poruke za brata, sestru

0
92934

Ljubav sestre prema bratu i obratno teško da se može uporediti nekom drugom vrstom ljubavi, pored krvi braća i sestre dele sve na svetu, od roditelja do najvećih tajni.

Ukoliko i vi osećate ovu neraskidivu vezu, svoju naklonost možete pokazati i na način da pošaljite neke od dole navedenih SMS poruka.

SMS poruke za brata, sestru

Lako je meni kad imam brata, od svih si bolji, od svih jači, to je ono što mi puno znači.

Hvala ti za sreću, radost i smeh, hvala ti za svaki sakriveni greh. Hvala ti za reč sto suze briše,takav se brat ne rađa više!

Kad ptica poleti uz pomoć krila seti se da si mi uvek najbolja sestra bila!

Nemoj nikad plakati ti si prekrasno biće, svaka tvoja suza i mene će taći, svaki tvoj tužan pogled i mene zaboli tvoja te sestra najviše voli.

Najdraža, najljepša, najbolja si ti….Hvala ti za sve….Za pomoć, za radost, za prijateljstvo, osmjeh i sreću..

Prijatelj dolaze i odlaze ali Ti moj brate uvek si tu za mene. Voli te tvoja sestra!

Pogledajte i NOVE najlepše SMS čestitke za rodjendan bratu, sestri

Hvala ti što me trpiš sve ove godine, paziš na mene kad izvodim ludorije. Hvala ti što ih izvodiš sa mnom.Hvala ti što postojiš, što me ispunjavaš dobrotom. Hvala ti što me činiš boljom osobom!!

Ti si uvijek imala dovoljno snage, i imala si srca da je podijeliš sa mnom.

Brother-and-Sister

Ti si posebna osoba u mom životu. Iskoristiću ovu lepu priliku, tvoj rodjendan, da ti poželim sve najlepše i najbolje što se poželjeti može. Voli te sestra\brat.

Divno je imati brata kao što si ti. Nije toliko važno ono što činis za mene. Važniji je osećaj što znam šta bi sve učinio za mene! Isto to možes očekivati od mene. Volim te i želim ti najbolje stvari koje možeš zamisliti.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime