SMS poruke, čestitke za 18-ti rodjendan (punoletstvo), drugu, drugarici, sestri, bratu…

1
112504

Svaki rođendan je poseban i drag, ali je osamnaesti iznad svih. To je granica izmeđe detinjstva i sveta odraslih, između nestašluka i odgovornosti. Ovaj svet ponekad i nije baš prijatno mesto, i potrebno je vreme prilagoditi se na njega, zato je svakom mladom čoveku kada dođe do ovog doba potrebna podrška. 

Pošaljite svome, bratu, sesti, drugu ili drugarici neku od SMS poruka koje smo spremili za vas i na taj način im poželite ulazak u svet odraslih. 

Najlepše SMS čestitke za punoletstvo

Osamnaest godina i nije malo, za sve što je u njih stalo, druženja, škole, igre bez kraja, ljubavi, čežnje, zagrljaja. Nije to kraj, igra tek kreće, želim ti zdravlja i puno sreće. Srećno punoletstvo!

Molim te da na ovaj dan zaboraviš sve loše trenutke iz prošlosti, i spremiš se za one najlepše koji te čekaju u budućnosti! Srećan 18-ti rodjendan!

Srećan 18. rođendan! Dobro došao u svet odraslih. Ovo je potpuno lud svet, pun grešnika i svetaca. A ti ćeš se savršeno uklopiti.

Danas misliš sve je lako, veruj da nije sve baš tako, puno nevolja od danas kreće zato ti želim zdravlja i sreće i sve lepo život što daje da ti nikad ne nedostaje.

rodjendan18

Želim ti hrabrost da zgrabiš sve mogućnosti koje će doći do tebe. I istrajnost da živiš svoj život punim plućima. Srećan 18. rođendan!

Niko ne zna šta mu život sprema, al boljih godina od ovih nema. Spremi se jer kreće avantura nova, želim ti život kao iz snova. Srećan 18. rođendan!

Da voliš i imaš; Da imaš i deliš, da ti se ostvari sve što poželiš, da tvoje srce ne poznaje tuga, to ti je želja od tvoga druga. Srećan 18. rodjendan!

Pogledajte i NOVE najlepše SMS čestitke za rodjendan bratu, sestri

U toplini sunca, najvećeg sjaja, tvojoj sreći nek’ ne bude kraja. Radost i sreća nek’ ispune tvoj dan, uz najlepše želje za rodjendan! Srećno punoletstvo!

Najlepše godine možda su sada, nećeš zauvek ostati mlada, kroz život srce neka te vodi a sve što želiš da se i dogodi. Srećan 18. rodjendan!

Mudrost se samo iskustvom stiče, prijetelj nije svako ko ti kliče, čuvaj se ljudi i svih zala, i zapamti, od danas više nisi mala. Srećan 18. rodjendan!

Čak i ova mladost ima svoje mane, ukoliko uzaludno trošiš svoje dane, izađi u svet budi uvek sretan i nek te ne brine što si punoletan. Sretan 18. rodjendan!

Život je lep ko ume da živi, a za svoje greške drugoga ne krivi. Budi uvek poseban i svoj sve najlepše želi ti brat tvoj. Srećan 18. rodjendan!

Takođe možete izabrati neko od ranije objavljenih rodjendanskih poruka drugu, prijatelju ili bratu, sestri.

loading...

1 KOMENTAR

  1. 18 godina kad pre, kao da sam te juče držao u naručju, najsrećniji i najponosniji. Mislio sam da nikada neću osetiti veću sreću i veći ponos, ali sam se prevario. Danas sam najsrećniji dok gledam čoveka u tebi, lepog, stasitog, dobrog. Sve najbolje u životu ti želi tvoj tata!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime