Kako čestitati rođendan (pokloni, rodjendanske poruke, pesme…)

0
133562

Rođendan je važan dan za svakog od nas. Mnogi od vas su sa pravom u nedoumici šta pokloniti i kako čestitati rođendan. Postoje puno načina da nekom čestitate rođendan, da pokažete svoju naklonost, a mi ćemo se potruditi da vam na neki način olakšamo. Na vama je da procenite na šta bi osoba kojoj čestitate najbolje reagovala.

Rođendanski pokloni, kako odabrati pravi

Počećemo od poklona, zato što ih svi podjednako vole i zato što je uvek najteže odabrati pravi. Kada birate poklon za vama dragu osobu vodite se time, šta bi se to slavljeniku najviše dopalao, istažite malo njegove navike i želje ako ih već ne znate.

Najvredniji poklon je onaj koji je došao od srca, poklon je i trud koji ulažete, zato se potrudite da pobegnete od nekih uniformnih poklona i probajte da pokažete svoju kreativnu stranu. Pokušajte da sami osmislite, i sopstvenim rukama izradite nekakav poklon, i znajte jedno što više svoga truda uložite u njegovu izradu poklon je sve vredniji.

Ako odaberete da poklon bude knjiga što je dobra ideja, potrudite se da saznate omiljeni žanr slavljenika i da ispišete posvete i poruke u knjizi.

knjiga kao poklon

Zanimljiv poklon mogu da budu i neke vaše zajedničke uspomene, na primer album sa zajedničkim fotografijama ili uramljene najdraže fotografije i slično…

Idealan poklon mogu biti i karte za neki koncert, pozorišni komad ili 3D projekciju nekog filma. Malo ko se neće obradovati ovakvom iznenađenju.

Poklon može da bude i nešto od nakita, ili neki zanimljiv uređaj, recimo masažer ili nešto slično. Ako je slavljenik ljubitelj sporta, onda bi neki sportski rekvizit bio dobar poklon (lopta, reket…).

Interesantan poklon može biti u sada već čuvena mesec lampa, ovo je posebno lep i romantičan dar pun skrivenih značenja.

Izbegavajte poklone koji mogu da se pojedu ili popiju, osim ako recimo znate da je slavljenik veliki obožavalac nekog pića ili neke posebne hrane, tada to nije loša ideja.

Rođendanske čestitke – lepe poruke

Rođendanske čestitke su veoma popularne zahvaljujući modernim tehnologijama šalju se kao SMS poruke, ili preko društvenih mreža.

Izaberite neku od dole navdenih čestitki, kratak stih po volji i čestitajte rođendan uz najlepše želje. Obradujte svoje prijatelje, ili bilo koju vama dragu osobu jednim lepim gestom.

Dolaze ti sa svih strana,
u vreme tvog rođendana,
želje lepe, želje snažne,
iskrene i vrlo važne.
Al’ sve one da se zboje
nisu kao želje moje.
Srećan rođendan i sve najbolje!

Neki nam dani ne znače ništa,
gledamo kako prolaze kao ptice u letu.
Al’ danas ne! Danas je samo tvoj dan
i ti ga činiš najsrećnijim na svetu!
– Srećan rođendan!

Jedna zvezda za sreću, jedna zvezda za smeh, jedna za… Ma šta nabrajam?! Sve zvezdice sa neba nek se spuste tebi na dlan i ispune ti sve želje na današnji dan! Srećan ti rođendan!

Ispuni godine životom, a ne život godinama. Da ostvariš ono što želiš, i sačuvaš ono što voliš! Srećan rođendan!

Zaboravi svu muku, tugu i boli na današnji dan samo voli. Ne dozvoli nikom da ti želje kvari, srećan rodjendan i neka ti se ispune sve lepe stvari.

Neka ti svetlost ovoga dana obasja dušu i ispuni je najdivnijim osećanjima. Neka ti Bog sačuva sve ono što imaš, a podari ono što nemaš, a voliš. Srećan rođendan!!!

Budi tu, sita sam savršenih ljudi što prolaze ne dajući ništa, a tražeći sve! Budi tu, jer ništa na svetu nam nije ostalo osim prijateljstva! Srećan ti rođendan!

Zabavne i narodne rođendanske pesme

Ako želite da za rođendan vama drage osobe poručite pesmu preko radija, evo nekih predloga iz žanra domaće zabavne i domaće narodne muzike. Uglavnom se ove ili slične pesme naručuju:

Jellena – Srećan ti rodjendan

https://www.youtube.com/watch?v=d6UY7en-Lfc

Šako Polumenta – Tebi za rođendan

https://www.youtube.com/watch?v=fWfribZB1so

Divlji Kesten – Rođendan

Plavi orkestar – Od rođendana do rođendana

Dzenan Loncarevic 2013 – Rođendan

Za one koji vole narodnjake evo nekih predloga. Bez nekih od ovih niže navedenih pesama ranije nije mogao da prođe ni jedan rođendan.

Riki Lugonjić – Rođendan je tvoj

https://www.youtube.com/watch?v=Ho-t31V3NpA

Rada Manojlović – Rodjendan

Saša Matić – Poklonite mi nju za rođendan

Miroslav Ilic – Rođendanska pesma

https://www.youtube.com/watch?v=qIRsz755Z-w

Halid Muslimović – Rođendanska

Zaklina Ilić – Rođendan

Nedzad Esadović Nećko – Srećan ti rođendan sunce moje drago

Nadamo se da smo vam bar malo olakšali i odgovorili na pitanje, kako čestitati rođendan.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime