SMS poruke za rodjendan (sestri, bratu, dečku, devojci, prijatelju)

0
26964

U ovom članku smo objedinili SMS poruke za rodjendan sestri, bratu, prijatelju i poruke za rođendan dečku, devojci. Poruke su tako osmišljene da ih možete poslati i drigim vama dragim osobama.

SMS poruka za rodjendan bratu, sestri, prijatelju

Jedna zvezda za sreću, jedna zvezda za smeh, jedna za… Ma što nabrajam?!Sve zvezdice neba nek se spuste tebi na dlan i ispune ti sve želje na današnji dan!

U jednoj kućici punoj cveća gori za tebe hiljadu sveća ja znam da je ovo tvoj dan od srca ti želim… SREĆAN RODJENDAN!

Ponekad nam dani ne znače ništa, gledamo ih kako prolaze kao ptice u letu. Al danas je samo tvoj dan i ti ga činiš najsrećnijim na svetu!

Dani prolaze, vuku se teškim koracima, a mi ih nismo ni svesni.. i tako u krug do jednog trenutka kad shvatimo da iako sporo teku oni su samo trunka večnosti i da jedino što im omogućava da opstanu jesu prijatelji oko nas.

Da ne dužim više, i govorim tiše, to ja sve zbog ovog dana čitaj – tvog rodjendana, pa ono znaj mislim na tebe i to je kraj.

Rodjendan je tvoj, sve do neba gore sveće. Nije važan broj, samo da su sve od sreće. Još godina 100 nek te prate pesme naše i u ime to podignite u vis čase!

Rodjendanska torta

SMS poruke za rodjendan dečku, devojci

Možda ću zažaliti što sam te upoznala, tražila da budeš moj, možda ću plakati zbog ljubavi suzama proklinjati sebe, možda ću ponovo voleti al nikoga kao tebe!!!

Ispuni godine životom, a ne život godinama. Ostvari ono sto želis, i sačuvaj ono što voliš!! Srećan ti rodjendan!

Ako pojam srece nije iluzija, i ako covek ne moze biti srecan, onda zelim da ti svaki dan bude lep kao san, kao radost, kao ljubav… SRECAN ROĐENDAN!

Zamisli sebi nešto najlepše najsladje dodaj tome beskrajnost, proširi sa večnošću, ukrasi zvezdama, tek tada ćes znati koliko ti toga želim za rodjendan!

Pogledajte i NOVE SMS čestitke za rodjendan prijatelju, drugu, kumu i kumi!

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime