Rodjendanske poruke za dečka

0
20025

Ukoliko ste zaljubljeni do ušiju i imate želju da tu svoju ljubav izrazite nekim lepim stihom ili porukom imamo nekoliko predloga za vas. U tekstu koji sledi izabrali smo neke lepe rodjendanske poruke za dečka, nadamo se da će vam se svideti.

Čestitke za rođendan dečku

Dugo sam tražila poklon, dovoljno vredan i dostojan tebe. Ali nisam ti našla ništa slično, zato ti poklanjam samu sebe.

Za ceo svet ti si možda jedna osoba. Ali za jednu osobu – ti si ceo svet. Srećan rođendan.

Jednoga dana nebo je plakalo. Pitao sam ga: “Zašto plačeš?” Reklo mi je: “Izgubio sam moju najlepšu zvezdu.” Bio je to dan kada si ti rođena. Srećan rođendan ljubavi.

Ne traži da Sunce uvek sja. Ne može, postoji noć! Ne traži da čovek večno živi. Ne može, postoji smrt! Ne traži od mene da ne volim. Ne mogu, postojiš ti! Srećan rođendan.

Moju ljubav prema tebi, ni najlepša pesma opisala ne bi, sto te volim nisam kriva, voleću te dok sam živa. Srećan rođendan.

hindi-love-sms

Neki dani su duži od drugih dana, neko vreme je bolje od drugog vremena, neki snovi su lepši od drugih, a moj najlepši san upravo čita ovu poruku! Srećan rođendan.

Ja imam samo dve bitne stvari u životu – srce i tebe! Srce za tebe a tebe samo za sebe – volim te!!!! Srećan rođendan.

Znala sam, da ću te voleti – al ne tako jako, znala sam da ces otići – al ne tako brzo, znala sam da cu te pamtiti-al ne tako dugo!! Srećan rođendan.

Nemoj me voleti mnogo. Voli me malo ali zauvek… Srećan rođendan.

Večeras misli na mene, ovo nebo ima čudesnu moć… Zamisli da se stvorim kraj tebe i poljubim za laku noć!!!Srećan rođendan.

Pogledajte i SMS poruke za rodjendan (sestri, bratu, dečku, devojci, prijatelju) možda tu pronađete neku odgovarajuću, ukoliko ih u ovom članku niste pronašli

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime