Najlepše rođendanske čestitke za devojku

0
88157

Najlepši trenuci života su oni koji su provedeni kraj voljenih osoba. Tada treba biti romantičan, treba naći pravu reč koja se u potpunosti slaže sa vašim osećanjima. Budite iskreni sa vašom voljenom osobom, neka vidi da vam je stalo do nje i da je želite svim srcem. Kao najlepši rođendanski poklon, vašoj voljenoj devojci pružite romantičnu i toplu rođendansku čestitku:

Rođendanske sms čestitke za devojku

Nemoj nikada da budeš tužna, ja sam tu da ti pomognem. Sve brige delićemo na pola, jer moj život je i tvoj. Volim te beskrajno sunce moje najdraže, srećan ti rođendan!

Bez tebe ne mogu da živim ni trenutak. Moram da budem uvek kraj tebe, šta ćeš, ne mogu protiv sebe. Ti si moj večiti izvor sunca i topline, lepotice moja. Srećan rođendan ljubavi!

Da li sam ti ikada rekao da bez tebe jednostavno ne postojim. Želim da mi pružiš ruku i da sklopiš svoje tamne okice. Samo kreni stazama ljubavi i ne brini ni za šta. Ti i ja smo jači od svega. Srećan ti rođendan dušo!

Ljubavi, od kada smo zajedno ja o sebi više ne razmišljam kao o najvažnijoj osobi na svetu, jer si ti sada u mom svetu na najvišem mestu, samo su ka tebi uprte sve moje misli i sve moje želje. Srećan ti rođendan dušo!

U beskrajnom okeanu otkrio sam najveće blago koje postoji na svetu, a to si ti, najveća moja ljubavi. Sve dok sam živ biću kraj tebe. Srećan rođendan moja mila!

Ne dozvoli da ti iko skine osmeh sa lica. Niko nije dostojan tvoje sreće. Neću dozvoliti nikome da povredi moju malu princezu. Zauvek ću biti tvoj odani princ. Srećan rođendan princezo moja!

Najvažnije  za početak dana je pronaći neku srećnu misao koja će te držati čitavog dana. Meni je dovoljno da pomislim na tebe i da budem srećan. Zauvek ću držati tvoj osmeh u svom srcu. Volim te ljubavi i srećan rodjendan!

Kraj tebe se osećam sigurno, kao vojnik na svojoj teritoriji. Ti si moja lepša strana sveta, dok nisam poznavao tebe, nisam znao šta je to život pun ljubavi i nežnosti. Srećan rođendan jedina moja!

Sve što želim je da me zagrliš i prisloniš uz sebe, ništa mi više ne treba. U tom momentu ne bih znao ni za šta, osim za tebe i ljubav prema tebi. Srećan rođendan ljubavi!

Voleo bih da ti sve želje ovoga sveta ispune. Moja želja je već ispunjena, oduvek sam hteo da budeš kraj mene. Veruj u svoje snove i samo slušaj šta ti srce kaže. Srećan rođendan draga!

Budi hrabra, ne dozvoli da te iko povredi i rastuži. Nasmeši se i prođi pored svega ponosno,  uzdignute glave. Za mene ćeš zauvek biti najbolja osoba koju sam ikada sreo. Srećan rođendan ljubavi!

Najlepšu ružu ubrao sam za tebe, jer najlepši cvet ide najlepšoj devojci. Ti si moj cvet,  najnežnije biće koje postoji. Srećan ti rođendan ljubavi moja jedina!

Otktiću ti jedu tajnu, nešto što još nikome do sada nisam rekao, nešto tako važno da prosto više ne mogu to skrivati u sebi. Volim te najviše na svetu! Srećan rođendan ljubavi!

Zaželi nešto veliko jer ti zaslužuješ najveće, zaželi nešto slatko jer ti zaslužuješ najslađe, zaželi dobro jer zaslužuješ najbolje, a ako poželiš mene ja ću uvek biti tu, biću najsrećniji čovek na svetu! Srećan ti rođendan.

Pogledajte i neke ranije objavljivane rođendanske čestitke za devojku.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime