Prijateljske poruke za dobro jutro, dobar dan i laku noć

0
37715

Prijateljstvo je nešto najvrednije na ovom svetu, a imati pravog i iskrenog prijatelja postala je prava retkost. A ako ste već pronašli jednog, možda najboljeg prijatelja vreme je da to i pokažete, jer ste pravi srećnik. Za vas smo pripremili Prijateljske poruke za dobro jutro, dobar dan i laku noć. Uživajte!!!

Prijateljske poruke za dobro jutro

Zadovoljstvo je provoditi trenutke, dane i godine sa tobom. Ti si jedino što vredi u mom životu i našem prijateljstvu ništa ne može stati na put . Zauvek ću sa tobom deliti i dobro i zlo. Dobro jutro!

Jutro provedeno sa tobom u mojoj duši izaziva stanje zadovoljstva i prijateljske topline koja se uvek javlja kad si u mom prisustvu. Ni jedan delić našeg prijateljstva ne bih dao ni za šta na svetu. Dobro jutro, najbolja drugarice!

Kad sam te upoznao odmah sam znao da ćeš zauvek biti moj najbolji drug. Niko nije bio toliko pravedan prema meni kao što si ti. Svako jutro ću ti reći da sam ti zahvalana što postojiš. Dobro jutro, jedini moj druže!

Kada me probudi cvrkut ptica i vetar koji obleće oko moje glave, tada pomislim na tebe i shvatim da moj život nije uzalud i da imam tebe, najboljeg prijatelja na čitavoj planeti. Dobro jutro!

Upoznao sam mnogo ljudi, ali ti si jedini koji je u meni probudio poverenje. Tebi mogu poveriti sve svoje muke, probleme i strahove. Želim da svako jutro pričamo o svemu što nas muči i neda mira. Dobro jutro druže!

Ustajem i pokušavam da se setim pesme koju smo zajedno pevušili onda kada nam je bilo najteže. Da nije tebe, bila bih samo praznina bez ikakvog smisla. Dobro jutro moj druže!

Prošlo je mnogo jutara od kada smo se upoznali, ali svako jutro je priča za sebe. Srce mi je prepuno energije koju jedino ti možeš da mi daš. Dobro jutro želim najboljem prijatelju!

Prijateljske poruke za dobar dan

Svaki dan proveden sa tobom za mene je beskrajna avantura. Sa tobom nikad nisam tužan i svet je nekako lepši i sigurniji.  Dobar dan, druže moj, drago mi je što mogu da se oslonim na tebe.

Uvek poželim da ti kažem kako ne mogu da zamislim moj život bez tebe. Ti ispunjavaš svaki sekund života vedrinom i prijateljskom pažnjom. Niko me ne razume, kao što me razumeš ti. Dobar dan!

Za tebe bih ruke u vatru stavio, ni reč ne bih izustio, vladala bi potpuna tišina. Želim da ostanem odan prijatelj takvom čoveku kao što si ti. Dobar dan najbolji druže!

Prošao sam mnogo toga u životu, ali nisam pronašao ni jednu stvar koja je toliko vredna kao naše prijateljstvo. Čuvam ga od svih, ne dam nikom ni blizu da mu priđe. Dobar dan prijatelju jedini!

Nemoj biti tužan, ne daj suze da ti krenu niz lice. Budi uvek ponosan i hrabar, ne dozvoljavam ti da se prepustih razočarenju jer ti si iznad njega. Dobar dan prijatelju!

Koliko ću ti puta reći da si najbolja osoba na svetu? Možda preterujem, ali želim da znaš koliko mi kao prijatelj značiš. Bez tebe je svaki dan uzaludan. Dobar dan prijatelju moj!

Prijateljske poruke za laku noć

Neka te svake noći anđeli sa violinama odvode u svoje odaje na počinak. Život neka ti bude poput snova lagan, ugodan i beskrajan. Laku noć dragi moj druže!

Neka te zvezdano nebo zorom pokriva, mesec neka ti čuva stražu, a na zemlji sam ja taj koji će te štititi i biti tvoj oslonac. Mirno spavaj moj druže, sve dok postojim neću dozvoliti da ti se bilo šta desi. Laku noć!

Samo jedan osmeh mi je dovoljan da se setim da si mi svojom pojavom ulepšao život i bio uvek tu kada mi trebaš. Nikada te neću izneveriti, vratiću ti za učinjeno dobro! Laku noć!

Ni jednog trenutka nisam pomislio da ćeš mi okrenuti leđa i otići. Dobro sam izabrao, uvek si znao da me poštuješ. Kao na javi tako i u snu biću tvoja verna senka. Laku noć druže!

Preplivao bih sva mora i okeane ne bih li uspeo da ti dokažem koliko mi naše prijateljstvo znači. Neka ti noć bude ispunjena najlepšim snovima, dragi moj druže!

Ne mogu ni u snovima da zamislim da sam bez tebe na ovome svetu, prepušten sebi. Jednostavno sam navikao da se uvek oslonim na tebe, jedini moj druže. Laku noć i sanjaj najlepše snove!

Neka se svetla polako ugase, želim da tišina vlada u tamnoj noći. Niko ne sme iz sna probuditi moju drugaricu, jer je od zore čuvam ja. Laku noć i mirno spavaj!

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime