SMS poruke, čestitke za godišnjicu braka ili veze, za nju i njega

0
99399

Sms poruke, čestitke za godišnjicu braka ili veze, za vašu voljenu osobu, muža, ženu, a važi i za roditelje, rodbinu ili prijatelje.

Čestitke za godišnjicu braka

Volim te, to su dve reči koje mi toliko znače. To je ono što želim da kažem, to je ono što živi u mom  srcu i tamo će zauvek i ostati. Srećna godišnjica!

Ništa na ovom svetu ne može biti tako lepo kao ono što si mi dao. Tvoja ljubav je u moj život unela svetlost i sama pomisao da si moj muž me čini najsrećnijom osobom  na svetu.

Koliko osećanja mogu biti jaka saznao sam kad si ti ušla u moj život i prihvatila da budeš moja žena. Zahvaljujem ti se ljubavi, za sve ove godine koje smo proveli zajedno.

Ti si mi pokazao kako se voli, kraj tebe sam otkrila šta je prava ljubav, zauvek ćemo biti zajedno. Srećna godišnjica najdraži moj!!!

godisnjica

Sećam se onog plamička u svom srcu, prvi put te videh. Dugo je posle toga gorela vatra. Danas ona najjače plamti. Srećna godišnjica ljubavi.

Suviše lak uspeh brzo oduzima draž ljubavi; prepreke joj daju vrednost. Prošli smo toliko toga a volim te više nego ikad.

Ceo život proveo sam u traganju. Pomišljao sam da odustanem, plašio se da ne zalutam. Pre tačno godinu dana pronašao sam tebe. Srećna godišnjica ljubavi.

Prošla je još jedna godina, proćiće ih još puno a ja ću te i dalje voleti neizmerno i slepo. Hvala ti na svemu što činiš za mene.

Ne prođe dan a da se ne zahvalim bogu što te je stvorio i naše životne staze spojio u jednu. Volim te najviše na svetu.  

Koliko ste vas dvoje srećni, jer jedno drugom život činite kompletnim. Srećna godišnjica jedenom od najboljih parova.

Najlepšem paru želimo sve najlepše za godisnjicu braka. Srećni ste kada imate nekog da vas prati na vašem životnom putu i koji vas drži za ruku kad je najateže.

Ljubav je najlepše osećanje, naprasno se rodi , buja i raste kao najlepši cvet. Uživajte njenoj lepoti još gugo dugo godina. Srećna godišnjica!

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime