20 sexy porukica koje možete koristiti prilikom upoznavanja

0
122417

Sve je veći broj ljudi koji prilikom upoznavanja koriste sexy porukice. A šta kucaju i kako dolaze do prvog kontakta, saznali smo od admina sajta Sex SMS oglasi, koji je jedan od najposećenijih sajtova tog tipa danas u Srbiji.

Upoznavanje nekad i sad – dve su različite priče. Nekada je bilo potrebno da osobu koja vam se sviđa pogledate u oči i da joj kažete nešto romantično i lepo. Dolaskom interneta i sve većim korišćenjem mobilnih uređaja ta praksa se značajno promenila. Evo kako se to sada radi slanjem sexy sms poruka. Pred vama se nalaze neki od najinteresantnijih, ali i najefikasnijih pristupa.

1. Voleo/la bi da si sada sa mnom – Šta reći, ovo je romantičan pristup. Ovakva poruka uglavnom prolazi kod svih devojaka/momaka, jer su svi raspoloženi za taj pristojan vid komunikacije.

2. Šta trenutno imaš na sebi? – Ovakve poruke najčešće se šalju devojkama, jer one uvek obraćaju pažnju na svoje oblačenje i izgled. Tako joj dajete do znanja da vam je stalo do toga šta ona nosi, ali takođe i da želite da pređete na sledeći nivo, jer su pitanja tog tipa donekle stvar intime.

3. Zamišljam te pored sebe sada – Ova porukica će delovati onako kakva je osoba kojoj je šaljete. Ako je romantična, tako će i delovati. A ako je slobodnijih shvatanja, možete samo da zamislite šta će joj pasti na pamet.

4. Ne mogu da se kontrolišem kada sam pored tebe – Iskrenost je uvek najbolji pristup. Tako željenoj osobi dajete do znanja da ste otvoreni i da želite da i ona odgovori/postupi slično.

5. Upravo sam izašao/la ispod tuša – Ako ovo nije jasna poruka o tome šta želite, onda ništa drugo neće upaliti kod osobe koju želite da zavedete. 

6. Ne mogu da verujem da sam ti poslao poruku dok sam piškio 🙂 – Hrabar pristup, a ujedno i duhovit. Ovakvu poruku možete poslati isključivo devojkama sa dobro razvijenim smislom za humor.

7. Gledam seksi video devojke/tipa koji izgleda baš kao ti (ubaciti link ka videu sa eksplicitnim sadržajem i osobom koja baš dobro izgleda) – Takođe veoma hrabro, ali je ovo pristup koji vodi u jednom pravcu. Tako će osoba kojoj šaljete poruku znati šta tačno želite da radite s njom.

8. Ajde pogodi koje mi je boje donji veš – Ovo je igra. Ako navedete osobu kojoj šaljete tu poruku da vam odgovori na pitanje, već ste učinili prvi korak, nakon čega možete da pređete na još intimniji deo razgovora.

9. Upravo sam kupila nove gaćice i jedva čekam da ti ih pokažem 🙂 – Budimo realni, ko je još raspoložen da pokazuje gaćice, ako ne želi da vas odvuče u krevet?

10. Želim da učinim da se osećaš dobro. – Malo je ko spreman da se potrudi oko druge osobe da se oseća dobro. Dajte željenoj osobi do znanja da ste upravo vi ta osoba koja je posebna i koja želi da se potrudi oko nje.

sexy porukice

11. Nešto sam izgubio. Hoćeš li mi dozvoliti da to potražim ispod tvoje suknje? – Mnogo vickasto. Ovo je poruka koju možete uputiti svakoj devojci. Ona je ne samo erotična, već i duhovita.

12. Šta želiš da mi radiš sutra nakon dejta? – Ako pošaljete ovakvu poruku, a nakon toga i dobijete očekivani odgovor, sam dejt će proteći u znaku tog odgovora. I tu onda nema zavlačenja, tj. sve će ići spontano do kraja večeri.

13. Imao/la sam bezobrazan san sinoć. Bio/la si u njemu. – Ovu poruku možete poslati i nekome na početku veze. Sigurno se neće naljutiti, a njegova/njena reakcija će vam svakako reći mnogo toga.

14. Da sam trenutno s tobom, gde bi želeo/la da te dodirujem? – Ovo istog momenta raspaljuje maštu. Ako je osoba kojoj ovo šaljete sama kod kuće, očekujte poziv i to veoma brzo.

15. Želim da ti pokažem šta želim da ti radim, gde želim da ti radim i kako želim da ti radim – Ova poruka odiše odlučnošću, a vašem partneru uliva sigurnost, jer joj tako dajete do znanja šta tačno želite.

16. Ruke su mi bile zauzete, ali su napravile pauzu da ti pošalju poruku – Osoba koja dobije ovu poruku će se verovatno na trenutak zbuniti, ali ako vam odgovori to bi bio znak odobravanja.

17. Trenutno gledam porniće – Osoba kojoj pošaljete ovu poruku sigurno će pomisliti: „Znači gleda porniće i baš u tom trenutku razmišlja o meni?“

18. Žalim da me koristiš kao svoju igračku. Kada ćeš doći da se poigraš? – Veoma erotično. Ovo šaljite osobama koje imaju jaku ličnost, ali i onima koje vole da se igraju.

19. Želim da te rashladim sa ledom, a onda da te ponovo zapalim. – Ovo je jedna od najerotičnijih poruka koje možete poslati željenoj osobi. Samo birajte trenutak, jer može da se desi da takvu poruku pošaljete u potpuno pogrešno vreme.

20. Želim te. Odmah! – E ovo je nešto što može da upali samo kod pojedinih osoba. Ne šaljite ovu poruku osobi za koju niste sigurni da želi intimni kontakt, jer ćete tako sasvim sigurno prekinuti dalju komunikaciju.

Izaberite svoju poruku i pošaljite je odmah, ili sačekajte pravi trenutak. Jedno je sigurno, a to je da svaki od odgovora koje dobijete govori mnogo više od svega onoga što je gore napisano. Skupite petlju i iskucajte sms poruku!

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime