Ljubavne poruke za devojku, dečka (Najlepši ljubavni SMS stihovi)

6
498123

Paulo Koeljo je napisao „Ljubav nas može dovesti u pakao ili u raj, ali uvek nas nekuda odvede. Treba je prihvatiti, jer je ona hrana našega postojanja.“. Bez ljubavi nema života, nema radosti i sreće, bez ljubavi nema ničega, i zato volite i ne stidite si da to pokažete. Pred vama su ljubavne poruke ispirisane ljubavlju, kao najvrednijom božanskom vrlinom. Obradujte devojku ili dečka ljubavnom porukicom ili stihom.

Ljubavne poruke za devojku ili dečka

Za ono što osećam prema tebi, nisu potrebne reči bez broja, treba mi samo srce k’o kuća, da u njega stane sva ljubav moja. U njega da staneš i ti i pogled tvoj sneni, da zauvek ostaneš sa mnom, kraj mene i u meni.

Mislio sam da na svetu ne postoji ništa jače od našeg prijateljstva, a onda sam se zaljubio u tebe! Ova ljubav je nešto najsnažnije i najlepše što se u ovom svemiru dogodilo! Volim te, ljubavi moja!

Ponovo gledam gore, kako se zvezdice male i sjajne sa beskrajnom tamom bore. I bezbroj  zvezda nebom sja, a najlepšu od svih imam samo ja.

Lepoto nad lepotama, srećo nad srećama, ljubavi najlepša i najdivnija! Obožavam te!

Vilo moja, princezo iz bajke, još ne videh takvu lepotu u majke! Tvoje sjajne oči svetle mi u noći i čine da pobedim svaki strah! Kraj tebe ne znam za tugu, nesreću i mrak. Ti si moja čarobnica i veštica! Srećan sam što te imam!

 

Ljubavne poruke kojima ćete otopiti voljenu osobu

Dva poslednja daha ja bih tebi dala, jednim da te poljubim, drugim da ti kažem „volim te i hvala“.

Sve ono najčistije što u srcu čuvam, što nisam hteo ni sa kim da delim,
čuvao sam dugo dok te nisam sreo, volim te, srećo, svojim bićem celim.

Božanstvena ženo, moja muzo, čarobnice! Zaljubio sam se u tvoje telo, u tvoje srce i tvoje lice! Ti si ono o čemu sam sanjao, samo sam tebe ceo život čekao! Ne mogu da dočekam da svane dan, da te ponovo u svom zagrljaju imam!

To koliko te ja volim, to nije normalno! Princezo moja!

U očima tvojim vidim zvezda sjaj, na usnama mednim tvojim, dotako sam raj. To što sam te sreo, to je pravo čudo, pogledao jednom, zavoleo ludo. Što me činiš srećnim beskrajno ti hvala, voleću te zauvek, srećo moja mala.

ljubane sms 2016 min

Znao sam već posle našeg prvog poljupca da ću odbiti da poljubim bilo koju drugu i da će mi se taj poljubac zauvek urezati u dušu.

I nemoj slučajno da kažeš da sam te zaboravio i da mi muškarci zaboravljamo lakše i pre od žena. Volim samo tebe. Tako je oduvek bilo, i zauvek će tako biti.

Ljubavne poruke koje osvajaju

Dušo moja, heroju moj, poljubaca imam za tebe, ne znam im broj! Samo dođi, u zagrljaj kao u srce uđi, svi su mi drugi strani i tuđi. Tebe jedino želim, o tebi jedino sanjam, tebi celo telo i dušu poklanjam! Volim te!

Volim svaki deo tvog bića, kao da je oduvek pripadao mom, kao da je deo mene. I u bolu i patnji, voleću te jednako.

I uvek se tebe setim, tvojih zagrljaja, dodira, tvog daha na mojim usnama. I tužan sam i ne želim nikoga da vidim, ne želim ni mene da vide. Jedino što želim si ti.

Ja te volim. Ti si razlog, nada i san, sve što sam poželela. I bez obzira na to šta će se u budućnosti dogoditi, svaki dan proveden sa tobom za mene je najbolji dan u životu. Zauvek tvoja.

Ljubavne i nežne poruke

Volim te, dušo moja! Na tebe mislim pre nego što zaspim, ti si mi prva misao kad svane dan! Da te nemam, poludeo bih sasvim! Ti si moja sreća i najlepši san!

Niko na svetu celom ne oseća ono što osećam prema tebi ja! Ti si moje sunce, zvezda što u mom srcu sja! Ti si sve što sam ikad želela! Moja radost, moje nebo, moja krila!

Ljubavi moja, ostvareni snu! Kako bih voleo da si tu! Da te mazim, čuvam, u usne ljubim, u tvojoj kosi da se izgubim! Želim te silno, svakog dana sve jače, od te želje srce moje plače. Jedva čekam da te zagrlim jako. Volim te, ljubavi, neka zna svako!

Volim te kako niko nije voleo nikog! Ti si moja zvezda na nebu!

Ljubavi moja, jedino moje! Volim te, srećo, i sve što je tvoje! Ti si moja radost, moje jutro i noć, bez tebe mi dođe da vičem „Upomoć!“

Srce moje, biseru iz mora, ti si sve što mi treba do kraja života. Ne zaboravi to nikad, ljubavi moja!

ljubane sms 2016 2 min

Ne veruj ljudima koji te lažu da se nikad neću promeniti. Ne veruj ljudima koji ti kažu da ćeš pored mene uvenuti. Veruj meni, mom srcu i oku, veruj u ljubav moju duboku. Veruj u Sve što ti kažem. Volim te, volim, znaj da ne lažem!

Nekada davno zemljom su hodale vile i princeze, nije niko bio lepši od njih, ali sve kraljice ovog sveta, dvorske dame i carice ne mogu se porediti sa tvojom lepotom! Ti si najlepša od svih! Srećan sam što si baš moja! Volim te, lepotice!

Ne treba mi niko dok tebe imam! Ti si ljubav mog života!

Ti si moja duša, moje blago života. Ti si moja sreća, najveća lepota! Ne znam ni sam kako bez tebe preživim dan! Ti si moja vila i najdivniji san! Volim te!

Nadamo se da su vam se dopale naše ljubavne porukice, želimo vam puno sreće u ljubavi. Pogledajte i stranicu Ljubavne sms poruke na kojoj možete pronaći još mnogo lepih i zanimljivih poruka.

ljubane sms 2016 1 min

loading...

6 KOMENTARA

  1. Postoje neki stihovi u kojima često pronalazim sebe.Volim jednog čoveka ali on to nezna,ali živim u nadanju da će kad tad saznati za to. Volim ga više od 40 godina,a neznam dugo ništa o njemu. Neznam dali ima devojku ili ženu,ali znam jedno….
    VOLIM GA SVIM SRCEM I TOLIKO DA BIH MU GA DALA,U SLUČAJU NEDAJ BOŽE DA MU ZATREBA.
    JOŠKA ZIDARU MOJ I SUNCE MOJE,
    DOĐI MI ŠTO PRE. ČEKA TE JEDNA DEVOJKA U BAČKOJ PALANCI U ULICI SLAVKA RODIĆA,KOJOJ SI NEKAD TEPAO REČIMA „SRCE MOJE“I „MAČKICE MOJA“. ČEKAM TE ALI OVOG PUTA BEZ PSA KUKIJA KOJI JE ODAVNO CRKAO.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime