SMS poruke za izvinjenje, devojci, dečku, drugu, drugarici

0
46662

Izvinjenje ne znači da ste bili u pravu, ili da je druga osoba bila u pravu. To znači da je vaša veza vrednija od vašeg ega.

SMS poruke za izvinjenje, devojci, dečku, drugu, drugarici

Kliznula je niz moj obraz i na usni stala, tako vrela, tako mala, u njoj se skupila tuga, u njoj su usnule boli, jer samo ta suza je znala da te iskreno volim…Oprosti mi!!!

Ponekad poželim da ti čujem glas, da srušim sve što je između nas i da ti kažem, da vrisnem snažno, ja te još uvek… ma nije važno!

Kajem se za teške reči, za sve što stade na put našoj sreći, još me boli svaka suza tvoja, molim te vrati se i budi opet moja.

Glupi ljudi nikada ne opraštaju i ne zaboravljaju a mudri oproste ali ne zaborave, uzdam se u tvoju mudrost.

Reči neće moći ikada da izraze koliko mi je žao zbog ovoga, strašno mi je žao za sav bol i tugu koju sam ti nepravedno naneo.

Izvini što sam te povredila, zaista to nisam želela,sada kad pogledam unazad vidim da ne postoji ništa vrednije u mom životu.

izvini

Neverovatno je kako mi nedostaje,  miris kože tvoje, gledanje dok mirno spavas, dodir tvog tela, poljubac na usnama.

Kada mi srce razum savlada, kada u duši haos zavlada kad ne znam šta ću sa samim sobom, oprosti mi dušo, opet bih s tobom.

Razumem da bez obzira koliko puta kažem da mi je žao, to neće oprati svu bol koju sam izazvao ali moram da probam, izvini druže/drugarice.

Ako mi oprostiš to nije zato što si slab, već što si dovoljno jak da razumeš da svi mi pravimo greške.

Naše je prijateljstvo poput dvorca od peska: teško ga je izgraditi, lako uništiti, prekrasno obnoviti!

Vreme ide, šta nam život znači, zajedno bi bili i bolji i jači, ali život nisu snovi puni želja, do smrti u meni imaš druga/drugaricu…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime