Volim te ljubavi! Sms poruke, stihovi za zaljubljene! (2016)

1
179419

Ne postoji ništa lepše na svetu od ljubavi. Teško je voleti, još teže ne voleti, a najteže je naći volenog koji tebe voli. Zato je na vama da učinite sve za osobu koju volite. I ne bojte se da pokažete ljubav. Pošaljite voljenoj osobi SMS poruku i pokažite jednim lepim stihom da vam je stalo.

Sms poruke, stihovi za zaljubljene

U duši plamen u srcu žar, voleti tebe od boga je dar,  nema na svetu veće miline – od ljubavi prave, njene siline. Ona me vodi, smisao daje, bogu se molim večno nek traje.

Voleti je  i lepo i lako, ali voleti ko’ ja to ne može svako, ljubio bih tvoje oči, provodio s tobom noći. S tobom dane ja ne brojim,  samo s tobom ja postojim. Volim te srećice!

Samo zbog tebe znam šta ljubav znači, zbog tebe sam i bolji i jači, tebe volim svojim srcem celim, samo s tobom život bih da delim.

Zbog tebe živim, zbog tebe dišem, zbog tebe ove stihove pišem, tebi ih šaljem, ko srca  dar, voleti tebe najlepša je stvar.  Volim te ljubavi!

volim te1

Ne merim više vreme na sate, ni po sunčevom vrelom hodu;  dan mi je kad se tvoje oči vrate, a noć kad ponovo od mene odu.

I uvek se tebe setim, tvojih zagrljaja, dodira, tvog daha na mojim usnama. I tužan sam i ne želim nikoga da vidim, ne želim  da mene vide. Želim samo tebe.

Ne znam razlog zašto te volim, ne znam i ne zanima me. Znam samo da bez tebe ne mogu ni trena, znam da bez tebe bio bih samo sena. Volim te ljubavi!

Ponovo gledam gore, kako se zvezdice male i sjajne  sa beskrajnom tamom bore. I bezbroj zvezda  nebom sja, a najlepšu od svih imam samo ja. Volim te!

Jednom ćeš  me možda pitati volim li više život ili tebe. Ja ću odgovoriti – život. Ti ćeš se okrenuti i otići, a nećeš ni znati da si ti moj život…

Ljubav za mene znači sreća, i sve što si bliže ona je sve veća, ljubav je srca moga melodija setna i sve dok je slušaš ti ćeš biti sretna!

Još jepih ljubavnih poruka pogledajte na ovom linku

loading...

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime