Rodjendanske sms poruke – čestitke

0
22901

Rodjendanske sms poruke

Želim da ti osmeh ozari lice, i iskrena ljubav ispuni dušu! Ne samo ovog već i svakog dana, želim da se budiš nasmejana!!

Prijateljice, da te sreća kroz život prati, da voliš i budeš voljena *Ljubav*, da nikad ne gubiš nadu u bolje sutra *Nada* , i da te tvoj Andjeo čuvar čuva od svakog zla *Vera* i sve najbolje za sve rodjendane ti želim ja…..**SREĆAN ROĐENDAN**

Želim ti ono što se niko neće setiti da ti poželi, a što isčekujes ćuteci…Neka i to neizrečeno, što samo ti znaš, bude ispunjeno……BEBO SREĆAN TI ROĐENDAN!!!

Ne zaboravi da stalno misli na tebe onaj ko te voli i u kući i u gradu i u školi,a posebno na današnji dan…Srećan ti rodjendan!

Zaboravi svu muku, tugu i boli na današnji dan samo voli. Ne dozvoli nikom da ti želje kvari, srećan rodjendan neka ti se ispune sve lepe stvari.

Leteće andjeli poput ptica i dodatknuti osmeh tvoga lica, da ti prenesu poruku na krilima belim da ti sve najlepše u životu želim.

Puno, puno zdravlja, ljubavi, zajebancije, uzajamne tolerancije, dobre finansije, sex bez reklamacije i što manje sekiracije

Neka ti svi vetrovi pevaju o sreći, sve gitare sviraju o ljubavi, a sve što poželiš na današnji dan, postane stvarnost za tvoj rodjendan!

Zažmuri i stvori sliku života u jednom liku. Danas je dan sreće kada ti srce postaje veće, neka ti se ostvari svaki san – SREĆAN TI ROĐENDAN!

Ne…ovo nije poruka, to me je samo izdala misao o tebi, pobegla da me ocinkari da mislim na TEBE… SREĆAN ROĐENDAN!

Noćas u srcu potraži dugu i njom oboj život svoj iz srca isteraj svu tugu i nek zablista veseli osmeh tvoj! Srećan rodjendan!

Rodjendanske sms čestitke

Znam da su putevi na ovoj planeti trnje koje bode, da je malo staza što ka sreći vode. Ja to znam po sebi,al ako ima bar jedna sreća ja je želim samo TEBI!

Ako pojam sreće nije iluzija, i ako čovek ne može biti srećan,onda želim da ti svaki dan bude lep kao san, kao radost,kao ljubav,… SREĆAN RODJENDAN!

rodjendan1
srecan rodjendan cestitke

Želim da kod tebe tuga nikad ne zaluta,da na vrata tvoga srca prava ljubav zalupa,da ti sa ostvare sve želje i da nikad ne zaboraviš svoje prijatelje

Nastoj u životu da voliš, da svim silama ostvariš cilj, da svaki tvoj pokret bude uspešan, koračaj i ne dozvoli da te iko sapliće. Srećan Rodjendan sve najlepše. !!!

Neka ti svetlost ovoga dana obasja dušu i ispuni je najdivnijim osećanjima. Bog neka ti sačuva sve ono što imaš, a podari ono sto nemaš, a voliš. Srećan rodjendan!!!

Danas se nemoj kriti sam i tužan biti.Godine koje su prošle donele su ti mnogo lepog, a one koje dolaze doneće ti još lepše.SREĆAN RODJENDAN!

Ne kaži sve što znaš, ne čini sve što možes, ne veruj sve sto čujes, ne daj sve sto imaš, ne želi sve što nemaš. SAMO VOLI ONOG KO TE VOLI

Budi tu, jer sam sita savršenih ljudi sto prolaze ne dajući ništa, a taržeći sve! Budi tu, jer ništa na svetu nam nije ostalo osim prijateljstva!!!

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime