Čestitke za rodjendan (nove poruke za najdraže)

3
683352

ČESTITKE ZA RODJENDAN – Realisti veruju da rođendani znače samo da smo godinu stariji. Pesimisti tvrde da nema razloga za slavlje. Optimisti u rođendanima vide šansu za nov početak. Njima su rođendani lične Nove godine.

Kojoj god grupi pripadali, svi se slažemo da su rođendani prilika da pokažemo ljubav i pažnju onima do kojih nam je stalo. Nekad je samo kratka poruka podrške i lepih želja dovoljna da se izmami osmeh. Neretko se dešava da osećamo jako, a nemamo odgovarajuće reči da izrazimo svoja osećanja. Neki su vešti na delima, ali nesigurni kad treba da kažu da im je stalo.

Neki vole poruke u stihu, a ne umeju da slože rime. Neki, sa druge strane, biraju poruku sa fotografijom koja će ostaviti bez daha. Za sve one koji žele da obraduju osobu koju vole, pripremili smo čestitke za rodjendan koje su lepe, kulturne i originalne.

Čestitke za rodjendan

Neka te prati svaka sreća, tamo gde je ima da postane veća! Neka ti sunce sija snažno, da se ostvari sve što ti je važno! Da te zdravlje služi, a ljubav cveta! Da ti se ispuni svaki san! Želim ti srećan rođendan!

Za rođendan ti želim radost, dao bih ti večnu mladost! Da ti sija sunce sjajno, sve da ti je uvek bajno! Ne može u želju stati sve što ti ja želim dati! Da ne trošim više slova, dosta je i želja ova: tugu da zanemariš, što poželiš da ostvariš! Srećan rođendan!

Želim ti najlepše dane, ispunjene smehom i srećom. Da uz tebe uvek bude uspeh i priznanje! Ljubav da te greje, a zaljubljenost osvežava! Želim da ti se ostvare sve želje! Srećan rođendan!

Rođendani dolaze i prolaze. Neka te ne brinu godine i bore na licu sve dok je ukrašeno osmehom! Neka ti se duša puni doživljajima, srce ljubavlju, a novčanik parama. Od zdravlja da pucaš, od sreće da štucaš! U meni ćeš uvek imati iskrenog prijatelja! Srećan rođendan!

Počni od ovog rođendana: smej se, živi, diši! Igraj i luduj, raduj se i skači! Život je jedan i on sreću znači! Zato brigu skini, a osmeh obuci! Sve najlepše želje imaš u ovoj jednoj poruci! Srećan rođendan!

Želim ti do sledećeg rođendana: želje da se ostvaruju i rastu, ljubav da se uvećava i širi, da tuga u tvoje srce ne prigviri, zdravlje i novac da te služe, sreća i uspeh da se s tobom druže, da te prati dobro svako, a za ostalo ćeš lako! Srećan rođendan!

Kazaljke na satu sklopile su se u ponoć. Samo za tvoj rođendan pomislio sam želju: da imam neku čarobnu moć da te uvek vidim u zdravlju i veselju! Budi nasmejana, uspešna i srećna, budi vedra, ostvarena i zaljubljena! Sve najbolje od srca ti želim na ovaj divan, predivan dan! Srećan rođendan!

Video čestitka za rodjendan

Ako nisi siguran da li imaš pravog prijatelja, seti se mene i poruke ove! Želim ti ostvarenje svih želja, a život sreća da ti se zove! Ako ne znaš ko te najviše voli i sumnjaš da si na svetu sam, seti se ja sam uvek tu kad sam ti potreban. I zato ne beri brigu i nadu ne gubi, tvoj pravi prijatelj te za rođendan ljubi! Srećan rođendan!

Dobro jutro, hej, ti! Tebi govorim! Ti sjajno biće blistavog osmeha! Probudi se! Danas je važan dan! Najvažniji! Danas je osmeh najpotrebniji! Šta si se zbunio, nije šala! Želim da ti kažem: hvala! Što postojiš, što ulepšavaš moj život i dan! Od srca ti želim srećan srećan rođendan!

Šta da ti poželim na ovaj divni dan? Beskrajnu sreću ili veliku ljubav? Uspeh bez granica ili slavu bez premca? Kad bih mogao, sve bih ti dao! Sve što ti treba svakoga dana od ovog do sledećeg rođendana, pa ispočetka! Srećan rođendan!

Želim ti zdravlje, sreću veselje i uvek dobre prijatelje.

Danas ti skidam zvezdice s neba, za tebe vadim bisere iz mora, poklanjam ti najlepše cveće i čokoladu. Neka ti svaki lep bude dan, a danas poseban! Srećan rođendan!

Želim ti uspeh, zdravlje i sreću, ako ti treba i para vreću! Poslušaj ovu moju želju, provedi život u radosti i veselju! Srećan rođendan!

Kad ti je rođendan ti godine brojiš, pa se malo starosti bojiš. Nasmej se samo, tako treba, tek te čeka sreća i uspeh do neba! Ako ne znaš kako, veruj mi, ja znam, sve sam to naručio za tvoj rođendan! Neka je srećan!

Za tebe zamišljam želju po želju: da ti dan prođe u miru i veselju, da te raduje svako blago, da uz tebe bude tvoje drago, da zdravlje sačuvaš i stekneš sreću! Srećan rođendan!

Želim ti luksuzna putovanja, raskoš u svemu što radiš i imaš. Želim ti zdravlje, sreću i radost i beskonačnu ljubav. Da ti sunce sija svaki dan, a posebno danas na tvoj rođendan! Srećan divan dan!

Cestitke za rodjendan

Želim ti da u filmu svog života odigraš glavnu ulogu. Sve što radiš da bude ispraćeno aplauzom i odobravanjem! Želim da se ostvare sve one želje o kojima dugo sanjaš. Da se sve o čemu maštaš stvori u tvom domu i zagrljaju! Srećan rođendan!

Rođendanska slavlja dođu i prođu. Pokloni se potroše ili zaborave. Ali ljubav i sreća koju ti šaljem na ovaj dan ne može se nikad potrošiti! Budi radostan, pametan i zdrav! Ovo je tvoj dan i to je samo početak boljeg i lepšeg života! Srećan rođendan!

Neka te na stolu raduju penušav šampanjac, slatke jagode i još slađa čokolada. U novčaniku nek šuškaju parice, a osmeh da ti krasi lice! Živi život kao da je ekskurzija svaki dan, srećan ti srećan rođendan!

Da te najlepša muzika budi! Da te zagrle sve ljubavi i nežnosti ovoga sveta! Da tvoj smeh odzvanja na drugoj strani planete! Da se raduješ kao dete! U osmeh da smestiš zvezde i komete! Da se u srce smesti svaka rima, a da opet za sreću uvek mesta ima! Da ti se ostvari sve što poželiš na ovaj dan! Želim ti srećan rođendan!

Želim da sreća uvek bude uz tebe, da te ljubav greje k’o najtoplije ćebe! Da ti para nikad  ne nestane, da se smeješ čim zora osvane! Lak korak, a tvrd san! Neka ti je srećan rođendan!

Živ i zdrav bio, uvek se veselio! Da te sreća i zdravlje služi, da se uspeh sa tobom druži! Sve što nisi ostvario do ovog dana, neka ti se ostvari odmah posle rođendana! Srećan divan dan!

Čestitajte rođendan najboljem drugu ili drugarici

Ostani tu gde jesi,
u mom srcu na istoj adresi,
da te uvek mogu pronaći,
da ti kažem koliko mi
tvoje drugarstvo znači.
Srećan rođendan, voli te tvoja drugarica!

Imam malo drugova i malo njih imaju mene. Zahvaljujući tebi imam nekog zaista posebnog i važnog u svom životu, i zato ti neizmerno hvala! Želim ti svaku sreću, i još srećniji rođendan!

Ako si srećan druže moj stari,
želim da sreću ništa ti ne kvari,
da te uvek ona u koraku prati,
ako gde zaluta, da se brzo vrati.
Srećan rođendan!

U godini je samo jedan dan važniji od drugih, a to je dan kada si ti došao na svet, toga dana svet je dobio jednu sjajnu osobu, a ja svoju najbolju drugaricu. Srećan rođendan i sve najbolje!

Od danas ti želim dragi druže,
sreća i zdravlje da te služe,
Srce da te kroz život vodi,
a sve što poželiš da se dogodi!
– Srećan rođendan!

Lako je meni ja imam tebe, od svih si bolji, i od svih jači, uvek si bio tu za mene, a to je ono što mi mnogo znači! Srećan rodjendan druže i sve najbolje od srca!

U ovom svetu, bitno je imati nekoga važnog:
Osobu dragu, sa kojom sve deliš
i kojoj sve najbolje u životu želiš.
Ti si ta najvažnija osoba u mom životu,
i zato ti želim da doživiš stotu. – Srećan Rođendan drugarice!

Budi tu, sita sam savršenih ljudi što kroz moj život prolaze ne dajući ništa, a želeći sve! Budi tu, jer nam ništa na svetu nam nije ostalo osim našeg drugarstva! – Srećan rođendan!

Meni si uvek draga i mila,
iskreni prijatelj uvek mi bila,
nežna, a jaka, u volji snažna,
ne postoji osoba meni tako važna.
– Srećan rođendan draga drugarice!

Čestitke za rodjendan – za zaljubljene

Želim ti da voliš i da imaš, da sa drugima sreću deliš i da ti se ostvari sve što poželiš. Srećan rođendan!

Neka ti na licu osmeh uvek blista, blažena duša nek ti je čista! Putevi neka te vode sreći, snovi neka ti postanu veći. Život neka ti bude najlepši san, želim ti srećan divan dan!

Srećan rođendan, ljubavi moja i da zauvek ostanem tvoja!

Neka ti mir mir ispuni dušu, neka ti osmeh ukrasi lice. Budi mi uvek zdrava i srećna, voljena moja devojčice.

Zatvori oči, zamisli želju, na torti smelo ugasi sveće! Volim te isto kao prvog dana i želim ti želim mnogo sreće. Srećan divan dan!

Želim da ti svaki dan bude srećan, radostan. Da te vole i da voliš, da si hrabra, da ne moliš. Smelo zakorači u novi dan, da ti se ispuni svaki san. Srećan rođendan.

Udahni, zažmuri, zamisli želju. Provedi dan u veselju. Al ne samo ovaj, već svakog dana budi mi srećna i nasmejana. Srećan rođendan!

Želim ti mudrost i mir u duši, ostalo sve će doći uz to. Proživi srećno svaki trenutak, dočekaj zdrava godina sto. Srećan rođendan!

Neka te putevi ka cilju vode, nek ti je sreća drugo ime, nek su ti životne zlaćane staze. Budi mi voljena kao do sada i nek te nadalje vole i paze. Srećan divan dan!

Nisam kraj tebe da bih te za uši povukla, ne mogu da te zagrlim i poklon predam, al želim da znaš da mislim na tebe i volim te više od sebe. Srećan rođendan!

čestitke za rodjendan za zaljubljene

Svanuo je divan dan, mojoj duši rođendan!

Za tebe bih skinuo zvezde, gledao oblake dok nebom jezde, popeo se na vrh najviše planine, viknuo glasno da čuju svi – najdraža na celoj planeti, meni si ljubavi ti! Srećan divan dan!

Otvoram oči, nisam kraj tebe, al to ne znači da ne mislim na tebe. U mislima si mi redovno danju i noću, jer tako lakše podnosim samoću. Danas sam tužna, jer nas kilometri dele, al neka te moje želje razvesele. Ostani takva kakva si oduvek bila, jer si za mene čarobna vila. Srećan rođendan moja vilo!

Svakoga dana i svakog trena biću tvoja najlepša sena. U stopu ću te uvek pratiti, i tvoje podvige zlatom zlatiti. Budi mi uvek zvezda vodilja, zajedno možemo hrabro do cilja. Srećan rođendan, ljubavi moja!

Baš ovog dana, baš ovog sata želim da ti sklopim ruke oko vrata. Al umesto toga samo ću reći – Neka te putevi vode ka sreći. Srećan rođendan, ljubavi!

Ti si razlog moje nesanice, prelepi anđele, najlepša devojčice. Srećan divan dan!

Uz tebe nađoh parče raje, želim uz tebe da budem uvek i da se volimo do beskraja. Srećan ti rođendan!

Kad budeš duvao svećice na rođendanskoj torti, pomisli želju, seti se mene i znaj da ću baš u trenu tom u mislima i ja biti kraj tebe. Srećan rođendan!

Na današnji dan rođena je vila, čarobnica, lepotica, meni tako mila. Srećan divan dan, uvek budi srećna, čuvaće te snažno moja ljubav večna.

Čestitke za rodjendan – za brata ili sestru

Moje su želje bratiću mali, da ti ništa u životu ne fali, da imaš ono što poželiš i naravno sve sa sestrom da deliš. SREĆAN ROĐENDAN!

Danas ti želim dragi brate, da te zdravlje i sreća da te prate, i da te srce kroz život vodi, a sve što poželiš da se i dogodi! Srećan rođendan!

Lako je meni ja imam tebe, od svih si bolji, od svih jači, uvek si bio tu za mene, a to je ono što mi najviše znači! Srećan rodjendan bratiću i sve najbolje od srca!

Meni si uvek draga i mila, svaku si mi ti tajnu uvek vešto krila, jaka, a nežna, u volji snažna, ne postoji osoba meni više važna. Srećan rođendan sestrice!

Imati sestru to je pravo čudo,
uvek zanimljivo, ponekad ludo,
nežna ko mama, u duha snažna,
iskrena, zabavna i meni važna.
I zato ono što bih poželela sebi,
za srećan rođendan, želim tebi.

Moj si oslonac, podrška prava, zato ti želim da budeš zdrava, da budeš uvek, ko’ i do sada, u srcu vesela u duši mlada. Srećan rođendan sestrice moja!

Sećam se još kad sam bila mala, ti si me podigla kad god sam pala. Čuvala, štitila, utehu pružila, uvek nasmejala, nikad rastužila. Srećan rođendan sestrice!

Moja draga sestro, na ovaj poseban dan želio bih ti poželeti uzbudljiv život pun velikih otkrića i radosnih iznenađenja! Želim ti srećan rođendan.

SMS čestitke za rodjendan majci i ocu

Volim te, jer si ti život moj, tebi dugujem sav uspeh svoj, danas je tebi poseban dan, želim ti srećan rođendan.

Moje su želje danas okrenute tebi, u mome srcu tvoje je mesto. Znaj da te volim svakoga dana, ali najviše danas na dan tvog rođendana.

Kažu da je majka bezuslovno voli, kako se uvek za tebe moli, znam da je istina to nije bajka, i zato sam srećan/a što si mi majka. Srećan rođendan.

Šaljem ti zvezdu najlepšeg sjaja, šaljem ti puno sreće bez kraja, šaljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepse želje na današnji dan!

Ništa lepše od ovoga dana, rodila se žena bez ikakvih mana. Želim ti radost, zdravlje i sreću, svake godine sve veću i veću.

Ponekad nam dani ne znače ništa, gledamo ih kako prolaze kao ptice u letu. Al danas je samo tvoj dan i ti ga činiš najsrećnijim na svetu!

Moram ti reći jedno veliko hvala, za srećno detinstvo ova reč je mala. Mala za dane bezbrižne što lete, srećan rođendan ti želi jedno zahvalno dete.

Nisi mi nikada rekao kako trebam da živim već si mi to pokazao. Hvala ti za srećno i bezbrižno detinjsto, i naravno srećan ti rođendan.

Možda ću jednoga dana pronaći svog princa, ali ti ćeš tata zauvek ostati moj kralj. Srećan rođendan.

Hvala ti puno moj dragi tata za sva ona držanja oko tvog vrata. Što važne stvari osmehom mi reče da život moj kao reka teče! Srećan rođendan!

Nadamo se da su vam se dopale naše čestitke za rodjendan, a ukoliko niste našli adekvatnu, na našem sajtu imamo čitavu sekciju posvećenu rođendanskim porukama: pogledajte Rođendanske sms poruke

loading...

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime