Rodjendanske SMS poruke (čestitke) za mamu i tatu

0
49831

Ovo je svakako jedan od najvažnijih dana u godini. To je zato što je rođendan nama najvažnijim osobama na celom svetu. Za vas smo pripremili SMS poruke posvećene roditeljima, za majku i oca. Našim najbližim i najvernijim prijateljima, jedinim ljudima na svetu koji nas bezuslovno vole i za svoju ljubav ne traže baš ništa.

SMS poruke za rođendan majci

Volim te, jer si ti život moj, tebi dugujem sav uspeh svoj, danas je tebi poseban dan, želim ti srećan rođendan.

Moje su želje danas okrenute tebi, u mome srcu tvoje je mesto. Znaj da te volim svakoga dana, ali najviše danas na dan tvog rođendana.

Kažu da je majka bezuslovno voli, kako se uvek za tebe moli, znam da je istina to nije bajka, i zato sam srećan/a što si mi majka. Srećan rođendan.

Šaljem ti zvezdu najlepšeg sjaja, šaljem ti puno sreće bez kraja, šaljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepse želje na današnji dan!

Ništa lepše od ovoga dana, rodila se žena bez ikakvih mana. Želim ti radost, zdravlje i sreću, svake godine sve veću i veću.

majka sms

SMS poruke za rođendan ocu

Ponekad nam dani ne znače ništa, gledamo ih kako prolaze kao ptice u letu. Al danas je samo tvoj dan i ti ga činiš najsrećnijim na svetu!

Moram ti reći jedno veliko hvala, za srećno detinstvo ova reč je mala. Mala za dane bezbrižne što lete, srećan rođendan ti želi jedno zahvalno dete.

Nisi mi nikada rekao kako trebam da živim već si mi to pokazao. Hvala ti za srećno i bezbrižno detinjsto, i naravno srećan ti rođendan.

Možda ću jednoga dana pronaći svog princa, ali ti ćeš tata zauvek ostati moj kralj. Srećan rođendan.

Hvala ti puno moj dragi tata za sva ona držanja oko tvog vrata. Što važne stvari osmehom mi reče da život moj kao reka teče! Srećan rođendan!

tata sms

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime