SMS poruke za Novu 2016. godinu (nove čestitke)

1
10149

Bliži se Nova godina! Po običaju prijateljima, porodici, kolegama, komšijama, i svima do kojih vam je stalo poželećete puno lepih trenutaka, zdravlja i sreće. Kao i za svaku i za ovu 2016. godinu mi vam pripremamo neke lepe  sms predloge za česitanje ovog praznika.

Takođe vam želimo i puno uspeha, ljubavi i sreće.

SMS poruke za Novu 2016. godinu

Želim ti zdravlje, želim ti sreću, želim ti ljubav od svega veću.  Neka ti ova Godina Nova ispuni pregršt najlepših snova.

Nova je godina vreme za slavlje, od srca ti želim prvo zdravlje, želim da ljubav uvek te budi a za ostalo se sam potrudi.

Neka ti srca moga želja, podari život prepun veselja. Želim da živiš život iz snova srećna ti ova Godina Nova.

Godine za nama bile su teške, u ovoj novoj i to bez greške, mnogo se tvojih ostvarilo snova,šta drugo da poželim, Srećna ti Nova.

srecna nova 2016 v

Nova je godina poput praznog lista na njemu se ispisuju osećanja čista, puno ljubavi, zdravlja, sreće, da ti se ostvare želje, manje i veće. Srećna ti Nova godina.

Gledam kalendar nižu se dani, meni se čini isto ko lani. Nije isto godina je nova neka ti donese bezbroj najlepših snova. Srećna ti Nova godina.

Nova je godina vreme za želje, ja ti od srca želim veselje. Raduj se pevaj i srećan budi, želim ti noćas provod ludi. Uživaj u najluđoj noći!

Neka ti lepi dani sporo protiču a loše svari da te ne dotiču. Sreća i zdravlje da te služi, od srca ti želim život što duži. Srećna Nova godina.

Kad sat otkuca pola noći, ruku da ti pružim ja neću moći, i zato ti saljem poruku ovu , želim ti srećnu Godinu Novu!

U ovoj noći prepunoj želja uvek se setim svojih prijatelja, pošto si ti jedan od njih šaljem ti ovaj maleni stih, u njemu je samo nekoliko slova Srećna ti ova godina nova!

Pogledajte SMS poruke za novu 2012. godinuSMS poruke za novu 2013. godinuSMS poruke za novu 2014. godinu  i Novogodišnje i božićne čestitke (slike i tekst) za 2016. godinu

loading...

1 KOMENTAR

  1. Nova je godina vreme za slavlјe, od srca ti želim prvo zdravlјe, želim da lјubav uvek te budi a za ostalo se sam potrudi. Srećna Nova godina!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime