Novogodišnje poruke i čestitke za Facebook, Twitter

0
11733

Lagano počinje novogodišnja euforija, još je samo jedan dan stare 2013 pred nama. Svako je svoju trošio najbolje što može i evo skoro nam je ponestalo dana, ovaj poslednji dan u ovoj godini iskoristite najbolje što možete i naravno ne zaboravite da svojim prijateljima, rodjacima, drugovima i svima do kojih vam je stalo čestitate Novu 2014. godinu i poželite im sve najbolje.

Ukoliko volite da sms porukom obradujete nekoga, evo nekoliko predloga:

Novogodišnje poruke i čestitke za Facebook i Twiter

-U Novoj godini ja drugog neću, tebi želim ljubav i sreću. Tebi želim uspeh i radost i samo ja da ti budem slabost.

– Dok čekam da kucne novogodišnji čas ja i dalje mislim na nas, i ako kraj mene nisi sada, moje se srce još uvek nada, da će ti moja nejmanja želja doneti život pun veselja.

– Kakva je ova novogodišnja noć, u nama budi čarobnu  moć, a moja moć je ova želja provedi život pun veselja i neka ti ova Godina Nova ostvari pregršt najlepših snova.

– Želim ti samo ovo: kašiku snage, lončić radosti, kotlić uspeha, jezerce para, more sreće, okean zdravlja i ceo svemir ljubavi!

– Ostvarenje snova, ljubav do krova, O.K., može i lova, srećna vam svima godina Nova!!!

– Ja nisam ptica i ne znam da letim, a sve što mogu je …da te se setim! Nisam ni dobra vila i nemam njene moći…da ti ispunim želje u Novogodišnjoj noći. Nisam ni Deda Mraz koji poklone deli…ali sam neko …ko ti sve najlepše zeli! Srećna Nova godina!

A ukoliko više volite da na društvenim mrežama (Facebook, Twitter i td..) čestitate ovaj praznik izaberite neke od čestitki ispod:

Pogledajte i Najlepše novogodišnje čestitke odabrane poruke od 2008 do 2018.

ng1

cestitke facebook2

ng2

cestitka

ng3

cestitke facebook

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime