Misterija plišanog mede sa aerodroma konačno se završila

0
1195

Vlasnik zagonetnog plišanog mede je konačno pronađen posle više od 2 godine traganja.

Poruka na poleđini fotografije ispisana izbledelim mastilom glasi: “S ljubavlju i poljupcima voljenom tati, tvoje voljene ćerke Dora i Glin.“

Misterija plišanog mede starog  100 godina, bez jednog oka i uha koji je pronađen na jednom aerodromu konačno se završila posle dve godine.

Radnici aerodroma su pronašli medu i fotografiju iz 1918 godine, na čijoj poleđini je pisalo: “S ljubavlju i poljupcima voljenom tati, tvoje voljene ćerke Dora i Glin.“ Radnici su dve godine bezuspešno pokušavali da pronađu vlasnika misterioznog mede i fotografije.

LOST BEAR 2580511b

Radnici aerodroma su pokrenuli 2012 godine javni apel u nadi da će pronaći vlasnika mede, nisu uspeli sve dok nisu objavili tekst u Mature Times-u.  To je urodilo plodom, jer je članak pročitao vlasnik mede, tj. porodičnog nasleđa Robert Glyn Baker. On je medu izgubio na putu za Kipar. Robert je izjavio da je bio veoma iznenađen kada je na naslovnoj strani ugledao svog izgubljenog plišanog medu. Bio je ubeđen da je meda zajedno sa fotografijom zauvek izgubljen i uništen. Robertova tetka Dora nije imala dece, tako da je taj meda bio poklonjen njemu. Radnici aerodroma su srećni što se meda, popularni Bristo vraća kući.

Misterija plišanog mede i fotografije se srećno završila.

 67895208 glynphotographreverse

Poruka na poleđini fotografije ispisana izbledelim mastilom 

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime