Britanac fotografisao duha!

0
1483

Kolin Foster (34) iz Vordsleja fotografisao je svojom novom digitalnom kamerom zimski pejzaž, tokom putovanja početkom ove godine.

Isprva nije primetio ništa neobično, sve dok se nije vratio kući i počeo da razgleda fotografije koje je napravio.

„Moja devojka i ja smo gledali slike. Odjednom je ona uhvatila moju ruku i zatražila da se zaustavim kod jedne. Zumirali smo i, kada smo videli šta je na fotografiji, samo smo se pogledali otvorenih usta“, rekao je Foster.

„Kada sam fotografisao taj pejzaž, osećao sam se kao da me neko posmatra, ali sam smatrao da je to zbog povučenosti i usamljenosti lokacije“, priseća se Foster.

Stručnjaci su sinoć takođe bili zapanjeni fotografijom ovog Britanca.

Televizijski medijum Krejg Hamilton Parker rekao je da je proverio fotografiju, kako bi proverio da li je u pitanju prevara, ali „slika nije odavala nijedan znak foto-montaže“.

„Jasan oblik ljudskog tela navodi me da kažem da to jeste stvarna fotografija natprirodnog“, istakao je Parker.
Nik Turston iz Britanskog paranormalnog udruženja kaže da je slika neverovatno jasna i da je u „nepobitno u pitanju duhovna manifestacija čitave ljudske figure“. Predsednik ovog udruženja Klint Simonds je rekao da je fotografija „jedna od od onih neverovatnih, koje vas nateraju da sednete“, ali je takođe istakao da su neophodne dublje analize.

„Ovih dana je veoma lako zavarati javnost da je nešto paranormalni fenomen, uz pomoć modernih kompjuterskih programa“, dodao je Simonds

Izvor: Blic

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime