SMS poruke za Uskrs (Vaskršnje čestitke) za 2016. godinu

0
22417

Uskrs je najveći hrišćanski prznik kojim se proslavlja Hristov povratak mežu žive  – vaskrsenje, njime se izražava radost zbog konačne pobede sina Božjeg nad smrću i progonstvom. Za ovu priliku pripremili smo potpuno nove SMS poruke. Uživajte!

Crveni se prvo jaje u korpici svoj od pruća, ko god tako Uskrs slavi od sreće mu blista kuća. Svi da ste mi živi, zdravi, Vaskrs da se večno slavi. Hristos Voskrese.

Svet je okrutno mesto i to se ne može kriti, ja zato Gospoda molim da te od zla zaštiti. Ali je svet i prelepo mesto, ako te sreća prati, zato od srca Boga molim, da je u tvoj dom svrati. Srećan Uskrs!

Kuća nek vam u veselju blista i srećno vam Vaskrsenje  Hrista! Kao praznik životnog začetka, svake  sreće i svakog napretka! Srećan Uskrs i sve najbolje!

Od Uskršnjih blagih dana da osetiš sreću pravu, a sve bolne loše stvari da prepustiš zaboravu, da te prati milost Boga i u kući svakog tvoga. Hristos Voskrese!

Svakog dobra, zdravlja sreće, sve radosti manje, veće, a svi sveci što dolaze neka tvoje bližnje paze. Iskrene su želje moje za tebe i za sve tvoje. Hristos Voskrese!

uskrs1

Na srcu mi lepa želja, ti što slaviš SPASITELJA , Bog ti svakog dobra dao i od zla te sačuvao. Hristos Voskrese, radost donese!

Jutro belo već se rudi, zdravo bili dobri ljudi. Da ste mi svi živi i zdravi, da se Uskrs večno slavi. Nek vas božja mudrost vodi i neka vas preporodi.  Hristos Voskrese.

Prolećni mi povetarac oko glave piri, a u duši vera stara moje grudi širi. Pa ako si vernik pravi, krsti se i moli, a sebe i bližnjeg svoga podjednako voli. Hristos Voskrese.

Tamjan miriše i gori sveća, nek vašu kuću ispuni sreća, a dušu nek ti ispuni vera, primi u srce Hrista spasitelja. Hristos voskrese, radost donese.

Nek u hramu bića tvoga, Vaskrsli se Gospod javi, da te štiti, ispunjava sa radosću i ljubavi! Da te pravim putem vodi, da ti život preporodi.  HRISTOS VASKRESE!

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime