SMS poruke za Osmi Mart

0
26660

Svaka se ljudska ljubav mora steći, osvojiti, zaslužiti i, uprkos preprekama, sačuvati. Samo se majčina ljubav niti stiče niti zavređuje. Pred vama su neki lepi stihovi namenjeni majkama, jer Bog nije mogao biti na svakom mestu pa je zato stvorio majke. Bliži se 8. Mart pa se zato naoružajte čestitkama za svoje majke.

SMS poruke za 8. Mart

Volim te, jer si život moj, tebi dugujem za sav uspeh svoj, ne volim ovaj osmomartovski dan jer nama je svaki poseban.

Ova poruka prenosi sreću i dobro raspoloženje! Makar na trenutak uživaj u osećanju da neko uvek misli na tebe. SREĆAN 8. MART

Dok se zemlja bude okretala, ja cu te voleti, dok sjaje zvezde, ja ću te maziti, kad vetar duva, ja ću te paziti, kad izadje sunce, shvatićeš da te volim! SREĆAN 8. MART

Budi ponosna što si žena, mudra i dostojanstvena! Lepa, topla, hrabra, a nežna važna i neizbežna. Po srcu ujedno i slaba i jaka, uloga naša nije laka. A ko još lake stvari ceni!

Srećan ti Međunarodni dan lepih uspešnih i inteligentnih žena. Ukoliko neku poznaješ prosledi dalje. Nazad ne moraš, za sebe znam!

8march

Ispuni godine životom, a ne život godinama, i ne dozvoli da te uz osmeh i poklon prevare u trenu i samog osmog marta cene kao ženu! Srećan 8. mart.

Sa osmehom anđela, sa srcem borca, najlepše stvorenje velikog tvorca, nežna kao srna, jaka kao stena, jedinstveno biće zvano – žena! Srećan Vam, drage moje 8. mart!

Moje su želje danas okrenute ka tebi, u mome srcu tvoje je mesto. Znaj da te volim od samog starta, alI najviše na dan osmog Marta.

Majko, hvala ti za život i lepote ovog trena, volim te beskrajno, srćan ti Dan žena.

I da se svet menja, i da se svet ruši jedina si žena u srcu i duši. SREĆAN 8. MART

SMS čestitke za Osmi mart, Dan žena 2016

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime