Najlepše SMS poruke za Osmi Mart 2016. godine

0
59957

I mada smo svakoga dana zahvalni svojim majkama, prvo na šansi a onda i na beskrajnoj ljubavi i pažnji, postoji jedan dan u godini kada to trebamo glasno reći. Ukoliko ste daleko i niste u mogućnosti da na drugi način (cveće, poklon, novac) izrazite svoju zahvalnost pošaljite  SMS poruku za 8. Mart svojoj majci.

Najlepše SMS poruke za Osmi Mart

Majko ti si moj stub, oslonac, sreća, želim ti reći VELIKO hvala umesto poklona, umesto cveća. Mudra i pravedna, ponekad setna, želim da zauvek budeš sretna.

Ja nisam više mala da darujem ti cvet, niti sasvim odrasla da poklonim ti svet. Za tvoj dan draga MAMA kažem ti veliko hvala, za svaku reč, osmeh i dodir koji si meni dala.

Od tol’ko lepih, najlepših reči, da se ispriča sto jedna bajka, nijedna nije toliko lepa, toliko nežna, kao reč majka. A od svih dobrih mama koje postoje verujem da nema bolјe do moje.

Ovog Osmog marta najnežnijeg  praznika, želim da te pozdravim, i poželim ti da ostaneš tako slatka, ljubazna i lepa, sada, danas,  zauvek!

I svet da se menja, i sve da se ruši tebe majko nosiću u duši. Znam da tvoja ljubav granica nema, hvala ti na svemu i srećan Dan žena.

osmi mart

I lepa žena  i veliki prijatelj i divna majka .Ti si sve ovo za mene i još mnogo toga…Osećam se tako srećno i ponosno. Srećan Osmi Mart.

Kažu da je majka bezuslovno voli, kako se uvek za tebe moli, znam da je istina to nije bajka, i zato sam srećan/a što si mi majka. Srećan 8. Mart

Mnogi će ti poželeti brdo lepih stvari, ali će se malo njih potruditi da to i ostvari. Ja ti želim samo onoliko, koliko je potrebno da budes srećna. Srećan 8. Mart.

Sa osmehom anđela, sa srcem borca, najlepše stvorenje velikog tvorca, nežna kao srna, jaka kao stena, jedinstveno biće zvano – žena! Srećan 8. mart!

Lepa kao vila nežna kao svila, čista kao rosa, sjajna kao sunce, snažna kao stena budi ponosna što si žena.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime