SMS vicevi i fore

0
34167

Svaka cigareta skraćuje život za 11 min, svaki orgazam produžuje život za 15 minuta. Zato pušači – jebite se da preživite!

Plata ti je kao menstruacija: zaradiš je krvavo, dobiješ jednom mesečno, traje 4-5 dana, a posle mozeš da se jebeš!

Ti si moja kocka šećera – ali pošto ja vise volim šećer u prahu moraću te tucati celu noć!

Poštovani, obaveštavamo Vas da je Vaša molba za kloniranjem uvažena. Postupak je jednostavan, to ćemo izvesti tako što ćemo Vas jebati tako dugo dok ne klonete!

Želim te! Hoću te odvući u krevet, lomiti te i preznojavati, obuzeti te tako da se treseš dok me imaš, a telo ti gori. Voli te tvoj – Grip.

Pre upotrebe suv i spušten, za vreme upotrebe mokar i dignut, a posle upotrebe mokar i spušten! To je samo kišobran.

Koja je razlika između sladoleda, pi*ke i guzice? Sladoled se liže zbog slasti, pi*ka zbog strasti, a guzica zbog vlasti.      

Sanjala sam da smo na plaži, ja se sunčam, a ti plivaš! Odjednom iza tebe vidim kita, pa ti vičem: Ne kitu u usta! Ne kitu u usta!

sms saljive

Čuo sam da atomska bomba vredi milion dolara. E, dao Bog da ti jedna padne u dvorište!

Sinoć sam želela biti kraj tebe, ležati uz tvoje telo, ljubiti tvoje usne, voditi ljubav s tobom…a jutros, jutros sam hvala Bogu trezna!

Ostade mi želja pusta da ti da stavim u usta, oči ti suze dok ga tvoj jezik uze, a kad ti niz grlo bela pena poteče, osetićeš kako te plavi Orbit peče.

Znam da će te ovo što ću ti sad reći razočarati, znaj ni meni nije bilo lako da ti to kažem, ali od nekog moraš saznati istinu – Deda Mraz ne postoji!

Ako te srce zaboli, ako te u grudima stegne,ako osetiš čeznju jaku i pamet ti se pomuti, nije to ljubav,to je: INFARKT!

Ovaj zvuk koji ste čuli nije zvuk poruke već vam javljamo da je vaša seksualna aktivnost na minimumu. Savetujemo vam da se aktivirate.

Prija ti moj dodir, toplota i nežnost kada se privijem oko tebe. Postoji li lepši osećaj od toga kada si go a ja sam na tebi. Voli te tvoje ĆEBE! 

Sanjao sam jedan san. Kako sam krao kokoške i jaja. U tom snu ti si bila sudija, za kokoške si mi dala 3 godine. A za jaja si me pomilovala.

Ujutru ga osetis, usnama ga dodirneš, rukama ga držis i pogledom ga ljubis, voliš ga vrelog , uzimaš ga celog i kad neznaš gdje ti je kraj pomoći će ti tvoj ČAJ.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime