SMS poruke zezanje

1
32584

Šta je to promasena investicija? To ti je kad muž kući gaji duvan,a žena puši kod komšije.

Ja sam mali marsovac koji je usao u vas telefon.To sto sada pritiskate su moja jaja.Po osmehu na vasem licu se vidi da vam je prijalo.

Ova poruka dolazi sa odeljenja psihijatrije.Tajno smo vas posmatrali I utvrdili da ne mozete dobiti mozdani udar,jer bi to bio udarac u prazno!

Mup vas obavestava da vasa prijava zbog voznje po dejstvom alkohola nije prosledjena jer ono sto ste duvali policajcu nije bio ALKOMETAR!!

Kakva je razlika izmedju dečka i mobilnog telefona?Mobilni napuniš I zoveš,a dečko tebe napuni i nikad te više ne zove!

Izgubio sam veru u sebe,veru u ljubav,veru u svet.Jedinu nadu nasao sam u IGLI!… I SADA HEKLAM I SUPER JE!

Leto je… Ptice to rade,pcele to rade,leptiri to rade.Zelis li da I mi to radimo?Zaboravi,ni jedan covek ne ume da leti!!!

Voleo bih da te stavim u krevet,da temo ostanemo sto duze,da buncas zbog mene,da se zbojis I da ti citavo telo drhti.Tvoj GRIP!!

Nisam lep kao Bred Pit,nemam guzu kao Mel Gibson,nisam brz kao Van Dam niti sam jak kao Rambo,ali zato lizem kao LESI!!

 

2011-of-best-funny-sms

Polako me skidaš,kad me skineš kažeš da sam lep,počinjes da me ližeš gore i dole i kažeš da me voliš,kažeš da sam ukusan,zar nije lep ovaj SLADOLED!!

Za 3 godine dogodice se strasna poplava,svi ce se utopiti samo ces ti preziveti.Znas zasto?…GOVNO PLUTA!!

Gurnucu ti otpozadi ono se tesko vadi,kad ga vidis,kad ga primis,skinuces mu odelo,a ono ce biti belo.Gurnucu timalo luce-“Pismo u sanduce”!!

Danas sam bio u zoo vrtu i dao 20 din da vidim lava.Posle toga sam platio 50din da vidim tigra,a sad bih dao 100din da vidim MAJMUNA koji ovo cita!!

Bez tebe ne mogu da ucim.Toliko razmisljam o tebi da umirem od gladi.Kada tebe nema sve oko mene je tako mracno,hladno mi je bez tebe.Molim te vrati se STRUJO!!!

Tiho ulazim u tvoju sobu,nalazim tvoje golo telo,trazim najsladje mesto na tvom telu,ubodem I poznem da sisam,voli te tvoj komarac!!!

Htijela sam ti poslati nešto slatko, lijepo, nježno, ali vruće i sexy… Samo je problem što ne stanem u display.

Ti si k’o jelen, ne vitak nego dlakav. Imaš zube k’o bisere, ne bele nego retke. Imaš nešto sportsko, glava ti je k’o kopačka i imaš nešto erotsko: glup si k’o kurac.

loading...

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime