SMS poruke za Badnje jutro, Badnji dan, Badnje veče i Božić 2014

0
28536

Ulepšajte ove svečane praznične dane SMS čestitkama za Badnje jutro, dan i veče. Pošaljite božićnu poruku svim svojim prijateljima i na ovaj sada vrlo popularan način čestitajte najradosniji hrišćanski praznik

Najlepše sms poruke za Badnje jutro, Badnji dan, Badnje veče i Božić

Tu gde se badnjak danas loži, u tom domu sreća nek se množi, neka srećna zvezda kroz život  vas vodi Srećan Božić  Hristos se rodi!

Kreni po badnjak dok zora blista,
to sveto drvo danas se slavi,
to drvo zgreja Boga Hrista
i svakog ko je vernik pravi.

Svanulo je jutro, od svih jutara bolje, želim vam svaku sreću, želim vam snage i volje. Blagostanje, mir i dobrota nek vas prate celoga života. Srećno Badnje jutro.

Badnjak se loži, a vatra plamti, zdravlje i sreća neka te prati, nek ti svako novo sutra bude radost badnjega  jutra, a i Srećan ti Bozić sutra.

Domaćine, zdrav bio, badnjakom se okitio. Neka ovaj Badnji dan Vama bude radostan. Puno zdravlja, puno sreće, uz krst časni, ikonu i sveće. Neka Hristovo sveto drvo podari Vam zdravlje prvo i nek’ tamjan zamiriše, nek’ veseljem kuća diše. Nek’ se čuje pesme glas – BLAGOSLOVI BOŽE VAS.

Za vernika nema veće sreće, kad u šumu po badnjak se kreće, tad se skupi i staro i mlado po badnjak se uvek išlo rado, običaji to su od davnina, prenose se sa oca na sina. Ti sad imaš obavezu svetu, da preneseš svome detetu, da poštuje, veru, Boga i da voli bližnjeg svoga.

Nek se pred vama otvori put, neka vam vetar u leđa duva, u životu nek Vas prati ljubav i sreća , i neka Isus bude vaša zaštita najveća!

Kad anđeli upale Božićnu sveću to ti ja želim ljubav i sreću a kad hiljade zvezda započnu pir to ti ja želim ljubav i mir ! Srećan Bozić !

Pogledajte i čestitke za Božić 2017

Ne gubi veru, ne gubi nadu, teži ka sreći, ne ka padu.U srcu voli i spominji Boga,neka te čuva i bliznjega tvoga. Podigni glavu, ispruži dlan,SREĆAN TI BADNJI DAN!

Neka ti od ovog najlepšeg dana sve krene na bolje, da imas snage, da imaši volje,da ljubav ti bude ko najlepsi san. Želim ti sve najlepše za BADNJI DAN!

Slušam Badnjih zvona glas, setim se prijatelja u taj čas i Bogu zahvalim za sve vas. Zima je, snegovi su beli, a srce moje blagosloven ti Božić  želi.

Badnjaci ti srećni novi, Bog neka te blagoslovi, da ti srećom dom zablista jer rođenje slaviš Hrista.

cestitka bozic1

Tiha je noć svi se raduju sad i sneg kao nekad je prikrio grad a ja samo želim ruke tvoje da me grle kao da je zadnji put, tužna je noć i ostaje san suze sećanja padaju na moj dlan da ti kažu one riječi dve sretan Božić  ljubavi volim te…

Na Svetom drvetu tri lista stoje Radost, Sreću i Ljubav oni broje pusti neka te to kroz život vodi, MIR BOŽJI HRISTOS SE RODI.

Želim ti mnogo sreće, uspehe, bolje i veće, da izvor spokoja u tvojoj duši, zaista nikada ne presuši. Mir nek ti dušu vodi, Vaistinu se Hristos rodi!

Ove Božićne večeri hiljade čestitki traže puteve svoje, kroz guste pahulje snega. Neka ova moja pronađe put do tebe i kaže ti Sretan Božić, umesto mene!

Nove sms poruke za  Badnje jutro, Badnji dan, Badnje veče i Božić 2016 godine možete pogledati na ovom linku

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime