Poruke za Badnji dan i Božić (2019) – Najlepše Božićne želje

0
53574

Božićne misli i želje nisu samo prazne reči koje prate najveći hrišćanski praznik. Božićne želje imaju neku posebnu čar, jer se u isto vreme molimo Bogu i uživamo u prenosu neke jedinstvene energije na drage osobe. Budući da su takve čestitke aktuelne veoma kratko vreme, bukvalno samo u nekoliko dana, one su u tom trenutku još važnije, jer se očekuje da će njihove reči biti duboke i preneti sve ono najlepše što se može zamisliti.

Godinama se na raznim sajtovima vrte jedne te iste poruke tako da postaju otrcane i izlizane od silne upotrebe. Mi se trudimo da uvek novim čestitkama ugodimo svima vama da uobličite svoje želje u ove praznične dane.

Poruke za Badnji dan

Pozdravljam te Badnje drvo,
i pustam te u svoj dom,
ti ogreja Hrista prvo,
pa si drago srcu mom.
Ko se tvojim listom kiti
srećan će mu život biti,
ti vraćaš u svaku stan
ljubav, sreću, miran san.
Srećan vama Badnji dan.

Prijatelju dobar dan, u zdravlju ti Badnji dan, nek ti danas osmeh blista na rođendan Boga Hrista, sreća grudi nek ti širi dok u kući tamjan miri, svakog dobra, svaka želja nek dođe do Spasitelja, nek usliši i nagradi, neka su nam zdravo mladi, da u kući vlada sloga uzdaj se u svoga Boga.

Opet je zima, sneg je i led, u duši neka ti zavlada red, mir neka ti dođe u stan na ovaj prelepi Božji dan, neka te sreća prati od jutra – srećan ti i blagosloven Božić sutra! Srećan Badnji dan!

Ovoga dana putuju želje, a čovek je najsrećniji kada druge može učiniti srećnim, kada daruje, a želje su dar srca. Želim ti da uživaš u životu da sa svojim bližnjima u zdravlju i veselju dočekaš stotu. Želim ti ljubav i miran san i sve najlepše na Badnji dan!

Uvek zdrav i srećan da si, osmeh lice nek ti krasi, nek te Gospod od zla spasi. Ovog svetog Badnjeg dana nek se vida svaka rana, bolesnima zdravlje prvo nek donese sveto drvo, nek donese duši spas dragi Bože spasi nas. Srećan Badnji dan!

U ove zimske čarobne dane, lutaju svetom najlepše želje, vedre i nasmejane, neka ti dopadnu one moje, šaljem ih kao za sebe, imaju samo jedan cilj da srećnim učine tebe. Srećan Badnji dan!

Danas neka Badnjak sveti tvojoj kući mir podari, neka u njoj sloga vlada, a sreća da gospodari, da ste mi svi uvek zdravi, nek se Božić večno slavi!  Srećan Badnji dan tebi i tvojim ukućanima!

Poruke za Božić

Kada se upale božićna svetla, svi u svom srcu nešto žele. Zavirio sam u svoje i pronašao one najlepše i najnežnije želje i namenio ih tebi, neka te zateknu u najvećoj radosti. Srećan Božić!

Gospodu se danas molim sa sve ljude koje volim, da svak svakom dobar bude da ne deli mržanja ljude, da zavlada Mir i Sloga to su želje srca moga. Srećan Božić!

Dete  je čudesno biće. Duša puna topline, iskrena, radoznala, razigrana, puna smeha i zaraznih radosti. Pronađite u sebi makar samo u vreme ovih božićnih praznika dete i uživajte u sreći. Biće čudesno. Pa, srećno i srećan Božić!

Molitva ima čudesnu moć, posebno u dane Hristovog rođenja, molimo se onda zajedno, za sreću i zdravlje svih naših voljenih, molimo se glasno ili u sebi, molimo se za sebe i za nas, molimo se za oprost i za spas. Srećan Božić!

Neka ti moje božićne želje
dođu na pahuljama belim
najveću sreću, uspeh i zdavlje
ja ti od srca želim.
I neka ti današnji blagi dan
bude srećan i radostan.
Srećan Božić!

Nevoljnome ruku pruži i bolnome ranu celi, svoju ljubav sve što ima sa nama će da podeli, njega slavi, njega voli i uvek se njemu moli. Srećan i blagosloven vam bio ovaj Božićni dan.

Ranije objavljene Poruke za Badnji dan

Kao što smo već napomenuli svake godine izbacimo seriju novih SMS poruka za svaku priliku, prošle godine smo izbacili i izbor najlepših do sada objavljenih poruka za Badnji dan od 2008-2018 evo nekoliko ukoliko ste ih propustili:

Pred kućom Badnjak stoji
i najlepše želje broji.
Svu sreću ovoga sveta
i dom pun berićeta.
U srcu ljubavi do neba,
i ostalo sve što treba.
Srećan Badnji dan!

U mom kraju zora rudi, skupilo se puno ljudi, da bi stigli još za mraka da poseku tri Badnjaka. Badnjacima složno poju – Bože spasi dušu moju, i pomozi svima nama tvojim Svetim Molitvama. Nek smirenje dušu krasi, Badnji dane srećan da si…

Neka ovaj Badnji dan bude Vama radostan, puno zdravlja, puno sreće uz krst časni, ikonu i sveće. Nek se čuje pesme glas BLAGOSLOVI BOŽE VAS.

Ranije objavljene Poruke za Božić

Isto važi i za božićne čestitke, pogledajte izbor najlepših do sada objavljenih poruka za Božić od 2008-2018. Evo nekoliko ukoliko ste ih propustili:

Dolaze ti sa svih strana
baš u vreme blagih dana
želje lepe, želje snažne,
iskrene i vrlo važne.
Al’ sve one da se zboje
nisu kao želje moje. Hristos se rodi!

Srce čoveka određuje put, ali Bog upravlja njegovim koracima! Sve što učiniš i kud god da kreneš, nek ti bude srećno i blagosloveno. Srećan Božić!

Bog veliki i svi sveci, i svi dani i meseci i godine što dolaze, neka vašu kuću paze! Ovo je od srca želja, slavi HRISTA SPASITELJA! MIR BOŽJI, HRISTOS SE RODI!!

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime