SMS – Badnje veče i Božić

0
12227

Ne gubi veru – ne gubi nadu,teži ka sreći, a ne ka padu. U srcu voli i spominji Boga, neka te čuva i bližnjega tvoga. Podigni glavu – ispruži dlan, SREĆAN TI BADNJI DAN!

Život je lep kada se živeti zna, zato uzmi sve što ti život da…
Sreća je lepa i živi zbog nje, ne traži previše i imaćeš sve…
Od srca sretan Badnji dan i Božić.
MIR BOŽJI HRISTOS SE RODI.

Dok se mučiš sa posnim oslićem, nešto lepo mirišeš nosićem, to u rerni prasence se peče, dobri dome srećno Badnje veče.

Božja je velika sila neka te čuva dobra vila! Želim ti puno sreće i čestitam ti Badnje veče! Od ponoći nek te srećna zvezda vodi uz poruku „Hristos se rodi!“

PRAVOSLAVCI i HRIŠĆANI ko će sa mnom nek’ porani, BADNJEG JUTRA prije zrake idem gori u BADNJAKE. Kao što su preci moji, uz dom SRPSKI da mi stoji. Da za BADNJE VEČE plamti, tradicija da se pamti, i da SRPSKO ime traje, jer vera se ne prodaje!

Ko se krstom krsti i slavu svoju slavi Badnjak pred kućom ne sme da izostavi. Život nek vam bude kao najlepši san od srca vam želim srećan Badnji dan….

Lepog li jutros jutra, a još lepše biće sutra… Sveto drvo kuću krasi, nek se vidi SRBIN da si, okićena srpska kuća, rakija se pije vruća, post se posti, vera čvrsta, a krsti se sa tri prsta.. Daruje nam PRAVOSLAVLJE ljubav, radost, sreću, zdravlje… svako dobro, miran san, daruje nam BADNJI DAN!!

Ajd u sumu Badnjak seci kao sto su nasi preci,
Pa zapucaj iz pusaka rad dusmana i turaka
Nek prodane vide glave kako Srbi BOZIC slave 🙂

Danas oprosti dužnima,
daj poljubac bližnjima,
pomozi tužnima….
u ponoć pogledaj nebo
videćeš zvezdu što hodi i reći tiho
HRISTOS SE RODI

badnje vece 2017 1 min
SMS čestitke za badnje veče 2017

Neka ti Badnjeg dana sve krene na bolje,da imas snage i volje,da ljubav ti bude ko najlepsi san.Zelim ti sve najlepse za BADNJI DAN!

Sveto drvo badnjeg jutra sto vam danas kucu krasi,
nek donese svaku srecu i od svake muke spasi,
i pozdrav vam saljem glavni: srecan praznik pravoslavni!

Nek Badnjak sveto drvo, udovolji mojoj želji, da u zdravlju i slozi zive moji prijatelji. Da vam med i mleko tece! Srecan Bozic i Badnje vece!!!

Badnjaci gore, a iskre lete, pravi prijatelji uvek se sete, sa najlepšim željama kako im godi, mir Božji, Hristos se rodi!

Srećan Božić i badnjaci, i da živa budeš majci, pa da divnog momka nađeš, s njim na Božić da izađeš, da se prava ljubav rodi, da te odmah kući vodi!

Nazdravljam ti Badnje drvo, nazdravljam ga tebi prvo, nek veselje kuću krasi od nevolje Bog nek spasi, sva divota domu tvome, to u srcu leži mome. SREĆAN BADNJI DAN!

Badnjak se lozi,
vatra se plamti,
zdravlje i sreca nek te prati,
nek ti svako novo sutra bude radost
Badnjeg jutra,
a i srecan ti Bozic sutra.

Pogledajte i čestitke za Božić 2017

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime