Čestitke za Badnje jutro (izbor najlepših poruka)

0
44608

Godinama za vas smišljamo nove SMS čestitke za Badnje jutro, Badnje veče, Badnje dan i Božić, ovog puta smo rešili da u jednom članku izdvojimo najlepše poruke za Badnje jutro, kako bismo vam olakšali pretragu.

Čestitke ovog tipa traju godinama i bukvalno ne izlaze iz mode, jedina razlika je što se sredstvo prenosa menja. Često ih naši korisnici šalju putem društvenih mreža, Fejsbuka, Instagrama. Viber je takođe omiljeno sredstvo za slanje lepih poruka za Božić. Kako god odlučili da nekog obradujete nećete pogrešiti. Srećno Vam Badnje jutro!

Čestitke za badnje jutro (2019)

Zorom danas Badnjak seci, kao što su nekad preci, ka istoku okreni se sa tri prsta prekrsti se, nek te čuva Gospod Bog i tebe i svakog tvog. Srećno badnje jutro!

Na istoku modri zora, po Badnjak se ići mora, ne iz nužde, već zbog vere svete, neka sutra varnice polete. Zbog zdravlja i mira svoga, zbog sreće i Hrista Boga, u njegovu čast, a u tvoje zdravlje srcem čuvaj svoje pravoslavlje. Neka traje, na mladje ostaje. Srećno ti Badnje jutro.

Kad po Badnjak kreneš, po to sveto drvo, okreni se ka istoku, prekrsti se prvo. A kad ga posečeš, dvore nek ti krasi, pomoli se Gospodu da te od zla spasi. Neka štiti tebe, najmilije tvoje nek usliši uzvišeni ove reči moje. Srećno Badnje jutro!

Zorom ja se molim Bogu, za napredak i za slogu, da se ljudi pravdom vode, da se greha oslobode, da sve slabe Bog ojača, da ne bude tuge, plača, da pravedne On nagradi, u dušu im mir usadi, da grešniku put pokaže i na greške mu ukaže, svakom vernom i iskrenom želim sreću, blagostanje a i tebi prijatelju ja ne želim ništa manje. Srećno badnje jutro!

Čestitke za badnje jutro (2018)

Polako kreće, i sve je bliže
uskoro badnjak u kuću stiže.
Sa sobom nosi darove mnoge,
uspeha, sreće, zdravlja i sloge.
U Hrista veruj, želje su moje,
jer Gospod čuva, sve verne svoje.
Srećno Badnje jutro!

Svanulo najlepše jutro belo, veseli se, i grad, i selo. Žagor se čuje sa svih strana, bliži se jato blagih dana. Neka ti badnjak kuću ukrasi, a Gospod nek’ te od greha spasi. Srećno Badnje jutro!

Pogledajte i ostale Božićne poruke koje smo objavljivali za 2018. godinu

Čestitke za badnje jutro (2017)

Svanulo je jutro belo, ne spava grad ni selo, jer danas i staro i mlado, po badnjak ide rado. Nek’ i tebi ova grančica sveta donese puno berićeta, ljubav, zravlje, sreću, i radost od svega veću. Srećno Badnje jutro!

Božićne vatre u srcu plamte, zdravlje i sreća neka te prate, a svako novo sutra, neka ti budi radost badnjega  jutra, i Srećan ti Bozić sutra.

Evo ponovo najlepšeg jutra, Hristovo rođenje sutra se slavi, po Badnjak pođi, brzo se vrati i ispred kuće drvo uspravi. Srećno Badnje jutro domaćine!

Pogledajte i ostale Božićne poruke koje smo objavljivali za 2017. godinu

najlepse cestitke za badnje jutro

SMS poruke za badnje jutro (2016)

Svanulo je jutro, od svih jutara bolje, želim vam sreću, snage i volje. Blagostanje, mir i dobrota nek vas prate celoga života. Srećno Badnje jutro.

Dok se zora rana na istoku rudi, po badnjak kreće reka ljudi. Za njima kreni sreća nek te prati,
a čim posečeš božje drvo, u zdravlju se kući vrati. Srećno Badnje jutro!

Za vernika nema veće sreće, kad u šumu po badnjak se kreće, tad se skupi i staro i mlado po badnjak se uvek išlo rado, običaji to su od davnina, prenose se sa oca na sina. Ti sad imaš obavezu svetu, da preneseš svome detetu, da poštuje, veru, Boga i da voli bližnjeg svoga.

Porani rano što možeš prije
i pravac šuma po Badnjak drvo,
ponesi sekiru, malo rakije,
jer toga dana, to radiš prvo.
Kada pronađeš drvo od hrasta
uz božju dozvolu što će ti dati,
u tri zamaha drvo obori,
sa božjim darom kući se vrati.

{youtube}Bv4nC91fDeE{/youtube}

Pogledajte i ostale Božićne poruke koje smo objavljivali za 2016. godinu

Čestitke za Badnje jutro (2015)

Neka vam današnje Badnje jutro sreću i radost u vaš dom donese, a sve što je loše i svu tugu odnese. Srećno Badnje jutro.

Sveto drvo badnjeg jutra što Vam danas kuću krasi, nek donese svaku sreću i od svake muke spasi. I što dragi Bog nam reče Srećan Badnji dan i Badnje veče.

Pogledajte i ostale Božićne poruke koje smo objavljivali za 2015. godinu

SMS poruke za Badnje jutro (2014)

Kreni po badnjak dok zora blista,
to sveto drvo danas se slavi,
to drvo zgreja Boga Hrista
i svakog ko je vernik pravi. Srećno Badnje jutro.

Svanulo je jutro, od svih jutara bolje, želim ti svaku sreću, želim ti snage i volje. Blagostanje, mir i dobrota neka te prate celoga života. Srećno Badnje jutro domaćine.

Badnjak se loži, a vatra plamti, sreća i zdravlje neka te prati, nek ti svako novo sutra budi radost badnjega jutra, i srećan ti Bozić sutra.

Pogledajte i ostale Božićne poruke koje smo objavljivali za 2014. godinu

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime