Zanimljive fotografije snimljene iz savršenog ugla

0
3825

Mnogi amaterski fotografi mogu fotografisati slike dostojne profesionalca uz malo sreće, ali i kreativnosti. Ovo je slučaj i kod fotografija koje se nalaze u prilogu ovog teksta. Svaka od njih, uslikana je u pravom momentu, iz takvog ugla da na njoj sve izgleda sasvim otkačeno! Fotografije su uglavnom sa putovanja, veoma su zanimljive i duhovite.

Na naše zadovoljstvo, ove neobične situacije su završile na internetu. Zahvaljajući duhovitim autorima ovih fotografija koje su sminljiene iz savršenog ugla, pred vama su 25 zabavnih slika u kojima ćete beskrajno uživati. Ako ništa drugo fotografije će vam dati inspiraciju ukoliko i vi želite da se malo poigrate sa svojim fotoaparatom. Proverite i izaberite najzanimljivije među njima…

Igrarije sa oblacima

Oblaci ponekad znaju da budu prava inspiracija za fotografe, neretko uzimaju oblike različitih stvari, a to vrlo dobro znaju da iskoriste pojedini kreativni ljudi. Tako su i u ostalom nastale ove zanimljive fotke.

Oblak kao sendvič

Oblak kao sladoled

Oblaci kao dim

Oblak kao prdež

Grabuljane oblaka

Prava slika iz pogrešnog ugla

Na ovim fotografijama nešto nije u redu, nešto je debelo pogrešno. Ugao gledanja? Za ovakvefotografije biće vam potrebno malo mašte i par prijatelja.

Kad je malo veliko, a veliko malo

U ovim slikama male stvari izgldaju veliko, a velike izgledaju sasvim male. Kada se uhvati pravi ugao i pravo rastojanje nastaju ovako savršene fotografije. Tako recimo na istoj slici se može naći maleni mrav i helikopter koji je jedva veći od njega. 

Ostale fotografije snimljene iz savršenog ugla

Evo još nekoliko zanimljivih fotografija savršenog uklapanja. Nadamo se da ste uživali.

 

Ako želite još zanimljivih fotografija nemojte propustiti da pogledate i: 10 građevina koje se smeju.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime