Švarceneger kupio grizlija

0
1348

Od utorka, guvernera Kalifornije „čuva“ i jedan medved, doduše bronzani, kojeg je švarceneger lično kupio da ukrasi hol i učini ga zanimljivijim školskoj deci.
g2velika.jpgZar „Terminatoru“ treba obezbeđenje? Policajac šon Bin i meda ispred guvernerovih vrata. Guverner Kalifornije Arnold švarceneger dobio je novog čuvara ispred svoje kancelarije – bronzanu statuu medveda grizlija.

Statua teška 113 kilograma postavljena u utorak je u holu zgrade u Sakramentu, prestonici Kalifornije, u kojoj se nalazi švarcenegerova kancelarija.

Guvernerov predstavnik za štampu Aron Maklir rekao je da je švarceneger grizlija primetio i odmah kupio u jednoj umetničkoj galeriji u Aspenu, u Koloradu.Nekadašnji junak akcionih filmova postavio je statuu misleći da će školskoj deci biti zabavno da se slikaju sa grizlijem.

Autor statue, 55-godišnji Stiven Benet iz Grinsboroa u Severnoj Karolini, kaže da se, nakon što su mu iz galerije javili da je švarceneger kupio statuu, pitao šta republikanski guverner planira da uradi sa njom.

Benet nije želeo da otkrije cenu svog rada, ali je nešto ipak priznao: „On je jedan od mojih omiljenih glumaca pored gospodina Stalonea“.Iako nije ima priliku da lično razgovara sa guvernerom, Benet je želeo da mu se zahvali i pošalje poruku.

„Recite Arnoldu ‘Mnogo vam hvala’. Bio bih srećan da mu napravim šta god poželi.“Portparol Maklir je rekao da ju je švarceneger kupio sopstvenim novcem.Grizli je zvanična maskota Kalifornije, ima ga i na zastavi ove države, iako tih životinja u njoj nema još od 1922. godine.

Izvor: RTS

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime