Haljina za doba krize

0
1577

Haljina koju bukvalno možete nositi na više od sto nacina pravo je rešenje za vreme krize.Model „rajsferšlus“, delo dizajnera Sebastijana Erazuriza, napravljen je od 120, pogadate, rajsferšlusa, koji omogucavaju vlasnici da „dodaje“ i „oduzima“ delove, stvarajuci i beskrajni niz kombinacija.

Ovu haljinu jednim potezom možete pretvoriti u top, minic, kaiš ili vecernju toaletu, piše „San“ (The Sun).

Cena od oko 110 evra možda i nije toliko visoka, ako uzmete u obzir širok spektar mogucnosti – kupite jednu haljinu, a „dobijete“ više od sto modela!

  

Erazuriz (31) se nada da ce ovaj crno-srebrni model pokrenuti novi trend u odevanju: „Haljina je zapravo inspirisana stalnim promenama koje modna industrija nalaže iz sezone u sezonu. Moja ideja je bila da napravim haljinu koju svaki put možete nositi na drugaciji nacin.“

Stilistkinja Mišel Kler kaže da je ovaj model idealan za doba recesije: „Prava je retkost naici na komad garderobe koji je toliko seksi i praktican u isti mah.“

Prva „rajsferšlus“ haljina je rucni rad, a Erazuriz kaže da mu je za izradu bilo potrebno oko dva meseca, i dodaje da se trenutno vode pregovori o zapocinjanju masovne proizvodnje.

Izvor:Mondo

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime