Ej, Riki Martine, brate, shvati me

0
2152

Zaljubljena moja žena u nekog kretena, polako se prema meni gasi ljubav njena, i na zidu njegov potpis ne mogu da shvatim, piše lepo ispod slike pevač Riki Martin; Ej, Riki Martine, brate, shvati me, ne motaj se oko nje, aj Riki Martine, brate, shvati me – Dobićeš batine.

{youtube}H16l-lJG-sY{/youtube}

„Ej Riki Martine“ pesma koju je snimio Nenad Danilović, alijas Neša Bridžis iz Beograda, napravila je pozitivan haos na Internetu. NJegov video-spot videlo je pola miliona ljudi širom sveta! Hit je prvi na listi domaćeg sajta njnjnj.kobajagrande.com, gde ga je videlo 200.000 ljudi, dok je na njnjnj.youtube.com ovaj spot videlo 160.000 posetilaca. Kada se ovaj broj sabere sa još nekim manjim sajtovima dolazi se do brojke od pola miliona, koja je naterala i neke od televizija da spot puste u program.

Bridžis nam je otkrio da je Riki Martin u stvari Gojko koji mu je na neki način preuzeo bivšu devojku.

– Od celog života i sijaset ozbiljnih problema pravio sam sprdnju što mi je mnogo pomoglo da dođem do rešenja nezahvalnih situacija. Tako je i u ovoj situaciji. Ipak sada sam zaista srećno zaljubljen i Zemun Polje, gde sam se skoro doselio odgovara mojoj inspiraciji – kaže Neša.

Najavljujući nove hitove Neša priča da je bio neshvaćen do prvog razreda srednje škole.

thumb_25nesa.jpg– U školskom dvorištu nisu znali toliko mnogo o meni, odnosno o tome koliko mogu da se zezam. Gledali su me isključivo kao povučenog dečkića „gde si Nešo hajde da igramo fudbal“ i to je to. Tek pojavom spota „Ej, Riki Martine“ i nekim skečevima počeo sam da se polako otkrivam. Tu pesmu sam napisao u vojsci na straži 2003. godine. Dok su se drugi zanimali nekim drugim stvarima ja sam se bavio poezijom. U glavi sam imao ideju koja se tek 2007. godine realizovala, a do tada je stajala zgužvana u novčaniku – priča Neša.

Inače Neša je sarađivao i sa Mićkom iz Indeksovaca snimajući neke reklame na radiju, a na „Radiju tri“ učestvuje u emisiji u kojoj je se predstavlja kao Slaven koga zbog drugačijeg glasa niko ne povezuje sa autorom „Riki Martina“. Kostime nabavlja u Ateljeu 212, gde radi kao dekorater.

Izvanredan spot za već čuvenu pesmu donekle posvećenu španskom pevaču Rikiju Martinu, režirao je upravo Neša. Smešne scene nespretne vojske pod komandom autora koja kroz ceo spot jurca džipom za Rikijem, oduševila je i jednu grupu Nemaca, koji su pesmu snimili u njihovoj verziji.

Izvor: Glas javnosti

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime