Uređenje dvorišta, vrtova i dekoracije na balkonima i terasama…

  0
  1693

  Sve je više onih koji žele da svoje skučene stanove, zamene nekom malom kućicom daleko od gradske vreve. Idealno bi bilo da kuća bude negde u predgrađu sa vrtom punim zelenila i cveća. Ukoliko ste jedan od onih srećnih i već imate kuću i dvorište evo nekih predloga kako da to dvorište uredite i napravite pravi mali raj za vas i vašu porodicu.

  Dekoracija dvorišta i vrtova

  Najvažnije je da prvo napravite plan,  isplanirate prostor, možete birati između raznih oblika i biljaka, neke delove možete posuti šljunkom, ograditi kamenom ili betonom. Ako zaista volite cveće, savetujemo vam da za vaš vrt izaberete što više različitih vrsti. Njihova će vam raznolikost boja i mirisa pričiniti veliko zadovoljstvo dok se tu odmarate  tokom leta.

  Svetla koja možete instalirati u vašoj bašti mogu vam pomoći da podesite neku prijatnu atmosferu u slučaju da želite da pozovete prijatelje na večeru ili da se jednostavno odmorite od stresnog i napornog dana na poslu.

  dvoriste

  dvoriste1

  dvoriste3

  dvoriste4

  dvoriste5

  dvoriste6

  dvoriste7

  dvoriste8

  dvoriste9

  dvoriste10

  Dekoracije na balkonima i terasama

  Ukoliko baš i nemate toliko sreće i prinuđeni ste da umesto u kući, živite u stanu u nekoj betonskoj džungli, nemojte da očajavate, evo nekoliko rešenja kako da napratite prijatan kutak za odmor na vašoj terasi…

  terasa

  terasa1

  terasa2

  terasa3

  loading...

  POSTAVI ODGOVOR

  Molimo vas da unesete svoj komentar
  Unesite svoje ime