Uređenje dvorišta, vrtova i dekoracije na balkonima i terasama…

0
5211

Sve je više onih koji žele da svoje skučene stanove, zamene nekom malom kućicom daleko od gradske vreve. Idealno bi bilo da kuća bude negde u predgrađu sa vrtom punim zelenila i cveća. Ukoliko ste jedan od onih srećnih i već imate kuću i dvorište evo nekih predloga kako da to dvorište uredite i napravite pravi mali raj za vas i vašu porodicu.

Dekoracija dvorišta i vrtova

Najvažnije je da prvo napravite plan,  isplanirate prostor, možete birati između raznih oblika i biljaka, neke delove možete posuti šljunkom, ograditi kamenom ili betonom. Ako zaista volite cveće, savetujemo vam da za vaš vrt izaberete što više različitih vrsti. Njihova će vam raznolikost boja i mirisa pričiniti veliko zadovoljstvo dok se tu odmarate  tokom leta.

Svetla koja možete instalirati u vašoj bašti mogu vam pomoći da podesite neku prijatnu atmosferu u slučaju da želite da pozovete prijatelje na večeru ili da se jednostavno odmorite od stresnog i napornog dana na poslu.

dvoriste

dvoriste1

dvoriste3

dvoriste4

dvoriste5

dvoriste6

dvoriste7

dvoriste8

dvoriste9

dvoriste10

Dekoracije na balkonima i terasama

Ukoliko baš i nemate toliko sreće i prinuđeni ste da umesto u kući, živite u stanu u nekoj betonskoj džungli, nemojte da očajavate, evo nekoliko rešenja kako da napratite prijatan kutak za odmor na vašoj terasi…

terasa

terasa1

terasa2

terasa3

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime