Letnji parfemi za žene i muškarce

0
2320

Leto, more, odmor i plaža… Kako da se osvežite? Sa najboljim i najsočnijim parfemima koje Vam preporučujemo!

Želite svežu energiju i optimizam koji vam omogućuje da započnete dan u dobrom raspoloženju? MEXX Fresh Man se otvara egzotičnim voćnim notama marakuje koje se dalje razvija u zelene note. Dugotrajan završetak osigurava nam amber. MEXX Fresh Woman je takođe osvežavajući sa mandarinom na vrhu. U srednjim notama se nalazi neobični cvet grčki koliander (aclepias), dok se baza zatvara lopočem i cedrom.

Boss Orange for Men je moćan miris koji simbolizuje slobodu, optimizam i radostan duh muškarca. Taj muškarac je strastven, spontan i opušten. Kompozicija je intenzivno začinska sa notama sveže jabuke, vanile, toplog tamjana i egzotičnog afričkog bubinga drveta. Ženska verzija dolazi u narandžastoj ambalaži. U visokim notama koketiraju sa našim emocijama sokovi slatke jabuke, koje ostavljaju delikatni prvi utisak visokih nota mirisa Boss Orange. U srcu su arome belog cveća i cvetova narandže koje donose optimizam i ženstveni prizvuk. Finiš mirisa je karakterističan po sandalovini, drvetu masline i kremastoj vanili.

Neverovatni i neprocenjivi… Light Blue od Dolce & Gabbane je simbol leta i miris osveženja. Ovaj parfemski par je najprodavaniji na svetu! Uverite se u draguljaste kapljice prefinjenog mirisa. Light Blue Pour Homme je sveži citrusni mediteranski miris sa puno-puno voća u početnim notama, aromatičnim srcem od trava i blagih začina. Za žene je tu ležerna aroma, cvetno-voćni miris sicilijanskog leta. Sočne i vlažne note limete i čempresa bude asocijaciju sa južnom šumom na morskoj obali.

Armani je napravio žensku i mušku aromu Aqua di Gio. Muški parfem je miris slobode, pun vetra i vode, u kompoziciji se perfektno slažu slatke i slane note morske vode, i nijansa sunčane topline. Aqua di Gio je puna mediteranskog sunca. Ljutkasti citrus sa aromatičnom nijansom ruzmarina prepliću se sa slanim morskim nijansama i prozračnim hedionom. Ženski Aqua di Gio je sunčani miris lenjivih letnih dana, slobode i odmora. Visok kvalitet mirisa je postignuta idealnom ravnotežom nežnih vodenih nota, slatkih voćnih nota muškatnog grožđa sa Pantellerije, i svežine ananasa i citrusa.

DKNY Men Summer 2009 je predstavljen 2009. godine kao letnje izdanje u paru sa ženskom edicijom. Otvara se aromama bergamota, narandže i bosiljka. U srcu su kardamon, kora cimeta, afrički geranijum i bobice kleke, dok su u donjim notama drveni akordi sandalovine, mahovina i bogati akord kakaoa. Ženski parfem je takođe energičan miris sačinjen od ružičastog grejpa, sveže sečenog zelenila, đumbira, i voćnog dodira ličija. Cvetni talas donosi ružičasti jasmin uz plavi božur i voćni sok od manga, dok egzotični dodir irisa ostavlja trag na koži kao letnji zrak sunca.

parfem-v

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime