Žene su izabrale: Ovo su pokloni koje dame najviše vole

0
634

Odabir adekvatnog poklona za drage dame muškarcima predstavlja pravi izazov, a ponekad i nerešivu enigma, mora se reći. Kako poklon nije samo materijalna stvar, već simbol, poruka koju želimo da uputimo, zaista se mora priznati da odabir poklona i nije lak. 

Najjednostavnija taktika je pitati dragu osobu šta je to što voli. Međutim u takvim situacijama nestaje spontanosti i iznenađenja, pa se umanjuje efekat koji želimo da ostavimo poklonom. Zato smo mi odlučili da vam priskočimo u pomoć, i umesto vas upitamo dame šta je to što najviše vole da dobiju na poklon. U nastavku su njihovi odgovori.

Vaučeri – Moderan poklon sa kojim ne grešite

Vaučeri su vrlo popularan vid poklona u poslednje vreme. Iako im se ponekad zamera nedostatak autentičnosti, dame ipak navode da im je ovo vrlo draga vrsta poklona. Izbor vaučera je sve veći, pa se tako možete opredeliti za vaučer za kozmetičku radnju, zatim za spa ili wellness tretman, a u poslednje vreme su vrlo popularni vaučeri za butike.

Dakle, zapitajte se šta je to što najviše voli dama kojoj poklanjate i šta joj je najpotrebnije, da li je to odmor ili možda neki lep komad odeće iz njenog omiljenog butika.

101 ruža – Ostvarite maštu svake dame

Buket od 101 ruže je klasik, ne samo među buketima, već i među poklonima. Teško da se može zamisliti bolji poklon koji na nedvosmislen način pokazuje našu naklonost i ljubav. Ovo je takođe, jedan od onih poklona sa kojim nema greške jer gotovo da nema dame koja nije maštala o dobijanju ovog buketa

Ako ste se nekada zapitali šta znači 101 ruža, i zašto baš 101, odgovor je da se ovim brojem šalje poruka dami da je ona jedna i jedina. Tako se ovaj buket najčešće poklanja bračnim partnerkama, verenicama ili devojkama kao izraz ljubavi. Mada je, vremenom menjao svoju namenu pa se danas poklanja i povodom nekih važnih životnih događaja.

Parfem – Poklon koji stvara uspomene

Mirisi, pored toga što čine da ostavljamo prijatniji utissak, imaju tu sposobnost da kreiraju sećanja. Tako je vrlo uobičajeno da i kao odrasli pamtimo neke mirise iz detinjstva jer ih vezujemo za le period života. Zato je upravo poklanjanje parfema, prilika da određeni lep period ili povod obeležite ovim poklonom. Tako će vašu damu ta vrsta mirisa uvek podsećati na taj lep događaj.

Ono što je naš savet, ukoliko planirate da poklonite neki novi parfem koji osoba kojoj poklanjate ne koristi, je da ne eksperimentišete baš previše. Recimo, poželjno je da izbegavate jake i teške note, osim ukoliko ne znate da osoba već voli tu vrstu mirisa. Takođe, ukoliko niste sigurni, držite se, klasičnih provernih parfema.

Cveće – Poklon za svaku priliku

Ranije pomenute 101 ruže su sjajan poklon, međutim, dame često imaju svoje omiljeno cveće. Ukoliko već znate koje je to, iskoristite to! Na ovaj način pored toga što dama dobija ono što zaista voli, šaljete poruku i da je poznajete, da vam je stalo do njenih interesovanja i onoga što ona voli.

Važno je i da naglasimo da se različite vrste buketa mogu poklanjati različitim povodima. Pa dok su ruže, posebno crvene, rezervisane za ljubavne povode, druge vrste cveća se mogu poklanjati i poslovnim partnerkama, prijateljicama, članovima porodice. 

Ono što bi trebalo da znate pre kupovine cveća jeste značenje boja. Tako poklanjanje crvenog cveća označava ljubav i strast, belim se šalje poruka iskrenosti, rozim se šalje poruka elegancije i milosti, ljubičasta boja je znak poštovanja i divljenja, narandžasta je simbol sreće i pozitivnog raspoloženja, dok žuta može da označava ljubomoru, mada je mnogi vezuju za veselost i prijateljske tonove. 

Sada kada znate sve tajne ostaje samo još da vam otkrijemo da odlične bukete možete pronaći – cvećara Beograd.

Aksesoari – Pokažite da poznajete osobu kojoj poklanjate

Aksesoari su pokloni koji su prigodni za svaku priliku. Sjajno kod ove vrste poklona je što postoji zaista ogroman izbor. Pa tako izbor aksesoara možete da prilagodite prilici i povodu, ali i ličnom stilu dame kojoj poklanjate.

Jedan od aksesoara sa kojim nema greške jeste torba. Da, čak i ako ih dama kojoj poklanjate ima već nekoliko. Savet u ovom slučaju je da ne birate istu ili sličnu onima koje već ima, već da to bude nešto drugačije, ali u stilu koji ona voli. Ukoliko ovo zvuči pomalo komplikovano, ne libite se da za mišljenje i pomoć pitate prodavce ili da prilikom odabira povedete žensku pomoć.

Nakit je druga vrsta aksesoara koju dame obožavaju. I ne, to ne mora uvek da bude skupocen nakit. Mnoge devojke zapravo vole bižuteriju, pa ukoliko povod nije neki veliki i značajan događaj ovo je sjajan izbor.

Ovo su samo neki do predloga, naravno pred vama je mnogo veći izbor. Ono što je naš savet ako se odlučujete da joj poklonite neki aksesoar jeste da se vodite pravilom – lepo i korisno!

Nadamo se da smo vam našim savetima olakšali budući odabir poklona. Želimo vam uspešnu potragu za idealnim poklonom za vašu dragu osobu!

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime