Šta kupiti voljenoj osobi za Novu godinu?

0
2436

Uskoro nam stiže i ta famozna Nova godina, doček i cela ta praznična atmosfera koja ide sa njom. Neki su već isplanirali i rezervisali razna putovanja po Evropi i svetu, neki planiraju da čekaju kući ili u klubu, a neki će pak u bukvalno 5 minuta do 12 rešiti da idu negde gde nisu možda ni planirali prvobitno.

Nova godina nosi sa sobom puno čari i valjalo bi da je provedete sa osobom ili osobama koje su vam drage, koje volite i koje vas vole. To je uglavnom vaš partner, porodica ili prijatelji, ili svi oni zajedno.

Kako god da odlučite provedete najluđu noć, ukoliko niste singl, odnosno ako imate partnera, sigurno ćete želeti da mu kupite nešto lepo što će ga obradovati i oduševiti.

Najlakše i najsigurnije ćete odabrati poklon tako što ćete već sada postavljati partneru spontana pitanja sa ciljem da izvučete informacije šta je to što mu je potrebno u narednom periodu, šta je to što mu treba i za čim žudi i slično. Pa ako ste u mogućnosti, najbolje bi bilo onda to da kupite.

poklon

Ukoliko vašem partneru bukvalno ništa nije potrebno u narednom periodu ili ne možete to izvući, onda možete probati sa nekoliko zanimljivih stvari:

Poklonite neki komad nakita ili zlatni dukat

Danas možete u prodaji naći jako velik broj lepih komada srebrnog ili zlatnog nakita koji bi mogli da kupite svom partneru kao poklon za Novu godinu. Pre nego što se odlučite za neki komad zlatnog nakita, svakako proverite cenu zlata da ne bi nešto bespotrebno platili skuplje nego što inače košta.

Kupite i poklonite kupon za neko vikend putovanje

Sada ima puno kupon sajtova preko kojih možete vrlo povoljno kupiti kupon za neko kraće putovanje na koje možete otići sa partnerom da se opustite i uživate, a pritom upoznate neki novi grad i kulturu. Prednost je što se takvi kuponi uglavnom mogu iskoristiti u narednih nekoliko meseci pa nije problem ako želite i da sačekate lepše vreme pa da ga iskoristite.

Dobar parfem ili neki komad garderobe

Ovo nije neka inovativna ideja, ali u nedostatku nekih boljih svakako možete ići sa ovom opcijom, s tim što bi naravno trebali da znate kakve parfeme voli vaš partner kao i to ako birate neki komad garderobe, kakav mu je stil oblačenja kao i to koji broj nosi.

Mobilni telefon ili neki gedžet

Danas je ovo postalo hit poklon, da svojoj voljenoj osobi ukoliko ste u mogućnosti kupite neki novi model mobilnog telefona, tablet ili neki sličan gedžet.

Poklonite joj karte za koncert njenog omiljenog pevača ili pevačice. Ako vaš partner voli da sluša na primer Miu Borisavljević, potrudite se da nadjete kada ima sledeći koncert u blizini i rezervišite karte za neka dobra mesta za njeg koncert i tako je prijatno iznenadite i na lep način obeležite i proslavite njen rodjendan.

Ovo su samo neke od ideja šta možete pokloniti za Novu godinu, a svakako bi bilo najbolje da sami to istražite i da otkrijete šta bi vašem partneru baš bilo najpotrebnije tada i da idete sa tom proverenom varijantom, da ne prepuštate stvari slučaju.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime