Dekoracija stola za dan zaljubljenih

0
4093

Večera u dvoje za dan zaljubljenih je prelep gest, vaša voljena osoba će se sigurno obradovati. Da bi ovi divni trenuci bili još lepši i nezaboravni, pripremite sto sa dekoracijama koji će simbolizovati strast i radost Vaše veze.

Cveće ispod vode je idealna dekoracija za sto. Nabavite nekoliko cvetova i smestite ih u providne, dugačke vaze ili čaše tako da ih voda prelije. Za bolje efekte su tu kamenčići koji će još više da istaknu lepotu cvetova.

Srca u vazduhu – Za one koji vole da sve bude okićeno za ovaj neverovatni dan, preporučujemo srca u vazduhu! Isecite od crvenog papira nekoliko srca i okačite na luster iznad stola. Divno će izgledati u polumraku.

dekoracija 1

Kolačići, bombonjera ili čokoladice u obliku srca su fine poslastice koji će prijati posle glavnog jela. Stavite ih na tanjirić ili činiju. Pored predivnog ukusa, idealno je i za dekoraciju. Ako smo već započeli ovu temu, da napomenemo i glavna jela koja bi trebalo da budu pripremljena ukusno. Mada je bitno i serviranje. Pokušajte da dočarate dan zaljubljenih i na tanjir. Za one osobe koje se teško snalaze u kuhinji preporučujemo pizzu u obliku srca. Za spretnije su tu komplikovana jela koja se mogu na razne načine servirati.

dekoracija 6

Najobičnija, ali i najbolja dekoracija za romantične duše su upravo ruže. Ako želite da iznenadite devojku ili ženu sa ružom, dovoljno je da je stavite na tanjir ili pored, na salvetu. Dama će biti oduševljena.

Da ne zaboravimo ni sveće! Jedna romantična večera ne može da protekne bez ovih sitnih detalja koji će učiniti sliku celim. Nabavite nekoliko malih sveća ili dva veća i veče može da krene. Veoma je seksi i uzbudljivo za oboje.

Iako na ovaj dan želite na razne načine da iskažete svoju ljubav, ipak pripazite da ne bude pretrpan sto i celo veče. Boje moraju da se kombinuju, ali to ne znači da su sve boje dozvoljene. Najčešće se za ove prilike preporučuje bela i crvena kombinacija koja može još da bude interesantna sa crnim detaljima. Pored toga može da dominira i srebrna umesto bele. Na Vama je šta ćete da kreirate.

dekracija 2

Kako bi celo veče proteklo bez smetnje, savetujemo da romantične trenutke provedete sami, bez roditelja ili dece u kući. Na jedan CD ispišite Vaše zajedničke, omiljene pesme koji ćete moći celo veče da slušate.

Pripremite se i Vi! Obucite najlepšu haljinu, muškarci za ovu priliku neka izaberu košulju. Šminka, frizura i primamljiv parfem je neizostavni deo cele procedure doterivanja. Začarajte ponovo svoju dragu, voljenu osobu sa predivnim izgledom i finim poslasticama.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime