Top 10: Najbolji i najsmešniji video klipovi snimljeni sigurnosnim kamerama u 2017. godini

0
4704

IP video kamere su praktične jer nam pružaju mogućnost da nadgledamo prostor u našem domu i oko njega dok nismo kod kuće, a to je takođe odličan način da imamo nadzor nad našom decom ili nad našim ljubimcima. Koja god da im je svrha, kamere za video nadzor podižu bezbednost u našoj kući na jedan viši nivo.

Uporedo sa razvojem tehnologije, ubrzano se razvijaju  i kamere, pa iz godine u godinu proizvođači izbacuju sve kvalitetnije modele sa sve više funkcija, o čemu se detaljnije možete informisati na sajtu VideoNadzor.net. Konkurencija je jaka pa se proizvođači osim u kvalitetu, nadmeću i u što boljem marketingu za svoje proizvode.

Tako je nedavno Nest, jedna od vodećih kompanija u industriji IP video kamera, u marketinške svrhe izbacio listu klipova koji su snimljeni preko njegovih sigurnosnih kamera, a neki od njih postali su veoma popularni na YouTube-u.

Kućne sigurnosne kamere su napravljene u svrhu snimanja situacija kada neko želi da nam obije kuću ili kada želimo da vidimo šta naš kućni ljubimac radi sam kod kuće dok smo mi na putu. Ali video nadzor beleži baš sve što se dešava u njegovom vidokrugu, pa tako i najsmešnije trenutke, smešne padove, smešne i simpatične postupke kućnih ljubimaca, duhovite situacije sa decom itd.

Lista klipova snimljenih IP kamerama za video nadzor koju je podelio Nest pod nazivom „Smešni momenti“ obuhvata video snimke nekih od najsmešnijih situacija koje se mogu dogoditi kod kuće ili u dvorištu. To je ustvari kolekcija snimaka koji su na Google-u podeljeni od strane korisnika Nest kamera, a koje je su ljudi iz Nest-a samo prikupli i malo ih doterali. Takođe, Nest je dodao i odgovarajuću muziku koja se čuje u pozadini ovih simpatičnih video zapisa koji će vas sigurno nasmejati.

Ovo su 10 najgledanijih video klipova snimljenih Nest-ovim video kamerama u 2017. godini:

#10 Video sa najboljom akrobacijom:

Šta to poštar radi kada nikoga nema u blizini? Raznosi poštu, a šta bi drugo radio. Ili ipak ne? Ovaj poštar ustvari ispada iz kamiona.

#9 Video sa najboljom koreografijom:

Znate li šta se dešava onda kada vašeg psa svrbi tamo gde ne može sam da se počeše? Nastaje ludi pseći ples.

#8 Najbolji vizuelni efekti:

Ovaj snimak zabeležen na jednoj Nest IP sigurnosnoj kameri najbolji je dokaz da očevi i sinovi imaju odlične odnose, da njihovo drugarstvo ne zna za granice. Tačnije, gledano iz drugog ugla, to je dokaz da  mnogi očevi nikad ne odrastu.

#7 Nagrada za najbolju pseću glavnu ulogu: Bekstvo iz Šapa-šenka

Ovaj video je zanimljiv i napet od početka do kraja, a pas koji glumi begunca je očigledno odličan glumac.

#6 Najbolji razbijački performans (FootLoose):

Pazi samo da ne probudiš decu!

#5 Najbolji pad pred sigurnosnom kamerom:

Zamislite koliko punu padova ili situacija kada se neko oklizne snime bezbednosne kamere. Ovo je samo jedna od njih.

#4 Zakon jačeg

Priroda je veličanstvena, to svi tvrde. Mada, za ovog jelena sa snimka priroda definitivno nije bila baš tako dobra.

#3 Karmen, najbolji pas skakač:

Evo dokaza da za psa, kada čuje da mu se vraća vlasnik, ne postoje nikakve prepreke.

#2 Nest-ov apsolutni hit video:

Hitni macinu lopticu pravo u njegovu glavicu.

#1 Najbolji video klip: Kva-Kva lend:

Ovo je najgledaniji i najbolji video snimljen iz Nestove sigurnosne kamere  2017. godine.

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime