Šta je to panika?

0
1663

Šta je prava panika?

Učiteljica je zadala deci petog razreda da napišu rad na temu “panika“.
Deca napisala radove i predala ih. Sutradan, kad je pročitala sve radove, učiteljica na času pozove malog Pericu i pita za objašnjenje: – Perice, kakav je ovo rad? Trebalo je da objasniš šta za tebe znači “panika“, a ne samo da napišeš brojeve “1, 2, 3 / 16, 17, 18/ 7, 8, 9 / 30“!
Šta ti to znači?
A Perica će: – Ma to i jeste rad učiteljice. Ja imam 1, 2, 3 sestre, od 16, 17, 18 godina, koje su trebale dobiti menstruaciju 7, 8, i 9. u mesecu, a danas je 30.
Pa vi vidite kakva je panika vladala u našoj kući!

Zdravo tata!

Stoje klinci i gledaju bračni par koji se upravo venčao.
– Gledaj sad panike, reče jedan, otrči do mladoženje i vikne: – Zdravo, tata!

Razlika

Koja je razlika između razočaranja i panike?
– Razočaranje je kad prvi put primetiš da drugi put ne možeš.
– Panika je kad drugi put primetiš da ni prvi put ne možeš!

Mozak

Zaglavili se Švaba i Mujo u liftu. Švabu uhvatila panika pa lupa nogama i rukama po vratima. Kad Mujo će: „Daj pomeri se malo u stranu“, i bum udari glavom u vrata i vrata se odmah otvoriše.
Kaže Mujo Švabi: „Nix snaga, MOZAK!“

panika

Strašna priča

Stopira Mujo pored puta kad odjednom provala oblaka i velika oluja. Gusta kiša, jadni Mujo ne vidi ni prst pred okom, kad odjednom on ugleda auto kako mu se približava. Stane auto, a Mujo bez pitanja uskoči u njega, kad u autu nema baš nikoga. Polako auto opet krene, Mujo se čudi, kako auto ide a nikog za volanom, kad ispred njih pojavi se krivina i počne on da se moli od panike. Nije mogao ni da mrdne od straha, kad odjednom pojavi se ruka za volanom i počne da okreće. I tako par krivina. Mujo više nije mogao da izdrži nego iskoči iz auta i otrča do prvog grada i pravo u kafanu. Naruči Mujo rakiju i počne ljudima pričati priču. Vide ljudi da je Mujo sav uplakan, nije ni pijan, znači mora biti živa istina. Kad nakon pola sata u istu kafanu uđu Huso i Haso i vide Muju:
– Bolan Haso, eno ga onaj što nam je uskočio u auto dok smo ga mi gurali!

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime