Plavuša u avionu za Melburn

0
2906

Plavuša u avionu

Plavuša sedi u avionu za  Melburn u prvoj klasi iako je platila kartu za drugu klasu! Dolazi stjuart do nje i uljudno je zamoli da pređe u drugu klasu, jer ne može ostati u prvoj budući da nije platila za prvu klasu.

Plavuša odgovara: „Ja sam plavuša, visoka 183 cm i letim za Melburn!“I dalje ostaje da sedi na svom mestu, ne mrda. Stjuart popizdi i ode kod pilota i kopilota da im ispriča šta mu se dogodilo. Popizdi kopilot i ode kod plavuše te je on najljubaznije zamoli da pređe u drugu klasu jer nije platila za prvu. Na to plavuša opet odgovara: Ja sam plavuša, visoka 183 cm i letim za Melburn!“ … i ne mrda sa svog mesta.

Kad se kopilot vratio u kabinu, ispriča pilotu i stjuartu kako je prošao, a na to će pilot: „Ma pustite vi mene da ja s njom razgovaram, ja između ostalog govorim i jezikom plavuša…“

Pilot se uputi ka plavuši, šapne joj nešto na uvo tako da niko ne čuje, na šta ona ustade i reče: „Ah, oprostite ja to stvarno nisam znala“! I plavuša ustade i ode ravnoda sedne u drugu klasu bez bilo kakve reči protivljenja.

Stjuard i kopilot gledaju pilota i ne veruju svojim očima , te ga pitaju kako je to izveo?

Pilot odgovori:

„Rekao sam joj da danas samo druga klasa leti za Melburn, prva ne!“

plavusa

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime