Vicevi o Piroćancima za 2015-u godinu

0
4476

Sveža jaja

Na pijaci žena kaže:- meni ova jaja ne izgledaju sveža.
A piroćanac se zaprepasti: – Kako bre nisu sveža kad ni kokoška još ne zna da smo gi uzeli!

Istinita priča

Prodaje piroćanac na pijaci pregorele sijalice. pita ga kolega: -jesi li ti lud? Ko će da ti kupi pregorele sijalice? – Će da kupe, će kupe, pa će da zamene u preduzeće !!!

Lečenje mucanja u Pirotu

Kako sprečiti piroćanca da muca?
Naterate ga da napravi međunarodni poziv!

Praćka

Otišli piroćanci na sahranu drugu iz Crne Gore, tamo jedna baba počne da nariče: – Vukašine, snago naša! Rodio si se ka ptić, živio si ka ptić, umro si ka  ptić… Na to će piroćanci među sobom: – A bre, bratke, s praćku li ga utepaše?

Opet ja

Otišao piroćanac kod doktora i na vratima ordinacije video papir na kome piše: prvi put 50 dinara, drugi put 20 dinara. Uđe kod doktora i reče: – Evo mene opet, doktore!

Kafa al jaka

Došao piroćanac kod svog prijatelja (takode piroćanca) u posetu i ovaj ga pita da li hoće kafu. Čovek odgovara potvrdno i domaćin zagreje vodu i ubaci zrno kafe. Posle nekoliko dana ovaj drugi piroćanac uzvrati posetu prvom i domacin zagreje vodu za kafu i veže jedno zrno na konac pa ga umače u onu vruću vodu. Pita ga prijatelj: – Je li bre, zašto tako kuvaš kafu? Ma bila mi ona tvoja mnogo jaka pa ja da skuvam slabiju.

Još jedan krug

Vozi piroćanac devojku na motoru, prolaze oni pored jedne ćevabdžinice i devojka kaže: – Jaoo, kako lepo miriše.  A piroćanac odgovara: – ’oćemo još jedan krug.

Prosta matematika

Pita učiteljica đaka piroćanca:-Ako imaš pet jabuka, i ja te zamolim da mi daš dve, koliko će ti ostati?
– Pet.

Posao u Pirotu

Piroćanac:- Na pos‘o idem tramvajom?
– Pa u Pirot nema tramvaj?!
– Pa nema ni pos‘o!

pirocanci vicevi

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime