SMS poruke za dobro jutro

1
41713

Ah ta ljubav. Kada ste zaljubljeni prvo na šta pomislite čim otvorite oči je vaša voljena osoba. Pitate se šta radi, da li još uvek spava i da li misli na vas. Ako želite da voljenu osobu obradujete nekim lepim gestom možete to učiniti pomoću SMS poruke za dobro jutro. Kada nekom ulepšae dan, i vaš će biti bolji.

Najlepše SMS poruke za dobro jutro 

Rano je jutro, a tebi se spava… Trljaš okice i pada ti glava… Nije mi žao što te baš ja budim, lep dan ti želim i silno te ljubim!

Volim te tvoje oči sanjive, tvoj pogled i osmeh na kraju usana, volim te od svega više, i kad je toplo i sunce greje i kad je hladno i liju kiše. Dobro jutro ljubavi!

Jedan poljubac za dobro jutro ja ti sada šaljem, na usne ga stavi jer od srca ga dajem, toplinu njegovu oseti, jer ima zadatak da te na mene podseti.

Ti si još tu na usnama što gore, još si tu gde je srce moje, još si tu tečes mi kroz vene ti si još tu a nisi pored mene!!

Voleo bih da si ovde, da te zasipam toplim poljupcima i nežnim dodirima, da gledam u te tvoje oči snene, da zauvek budeš tu, i srećna kraj mene.  

dobro jutro

Na krilima ljubavi ova ti poruka stiže,
sve bih svoje dala da si mi sad bliže,
i dok zora rumena na istoku rudi,
da te moja ruka miluje i budi.

Ne dam da te bude, jer želim da spavaš, da ne kvari niko ono što sanjaš… Tvoji su snovi lepši nego java, a sada tišina, moja duša spava!

Otvorim oči, ti pored mene, zatvorim oči, ti sa mnom. Zrak mi miriše na tebe, sunčevi zraci samo za tebe. Sve oko mene si ti, sve u meni si ti. Dobro jutro moja ljubavi.

Ako još spavaš, probudi se, ako si tužan nasmeši se, ako te neko osvaja i za ljubav moli, ti mu reci da postoji neko ko te vec jako voli. Dobro jutro ljubavi!

Dobro jutro ljubavi prava, sa tobom u mislima meni se ne spava, htedoh da zaspem, uđem  ti u san, ali sad je kasno svanuo je dan.

Ako osetiš zreke sunca kako se poigravaju u tvojoj kosi, znaj da ti sunčev zračak poruku punu ljubavi nosi. I nemoj to da te nikada čudi, kad ne mogu ja, neka te sunce budi.

Pogledajte i još ljubavnih poruka možda i tu možete pronaći neku odgovarajuću za vas.

loading...

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime